Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ključ lijepog osmijeha: Pearl Drops paste za poliranje zubi

pearl-drops

Jedan od najpoznatijih svjetskih pisaca i nobelovac Gabriel Garcia Marquez jednom je izjavio: 'Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.' Upravo je njegova izjava dobar početak priče o britanskom brendu Pearl Drops, jedinstvenim pastama za poliranje zubi.

Od nedavno dostupne su u svim dm trgovinama: Pearl Drops Instant White, Pearl Drops Hollywood Smile i Pearl Drops Coffee & Tea.

Ključ lijepog i blistavog osmijeha mnogih poznatih svjetskih osoba pod imenom Pearl Drops osmislio je američki stomatolog daleke 1968. godine. Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne već punih 40 godina, a najveću zapaženost duguju legendarnoj pop ikoni Tini Turner, koja se 1972. godine pojavila u TV reklami kao zaštitno lice ovog revolucionarnog proizvoda za izbjeljivanje zuba.

pearl-drops

Formula za sve tri PearlDrops paste za poliranje zubi nastala je unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak te daje dubinski sjaj. Pearl Drops paste za poliranje zubi su klinički dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Ambasadorica lijepog osmijeha i PearlDrops pasti za poliranje zubi, poznata pjevačica i psihologinja Maja Vučić prilikom predstavljanja ovog brenda naglasila je da osmijeh otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju.

pearl-drops-hollywood-smile

Pearl Drops Hollywood Smile pasta za poliranje zubi je specijalna 4D formula za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode koja uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja. Pomoću aktivnog kisika Pearl Drops Hollywood Smile pasta za poliranje zubi održava bjelinu vaših zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu.

pearl-drops-tea-coffee

Pearl Drops Coffee & Tea pasta za poliranje zubi s prirodnim ekstraktom bisera je specijalna formula za nježno uklanjanje mrlja od kave i čaja. Formula je nastala unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina,cigareta... Snaga fluorida štiti zubnu caklinu, stvara zaštitni sloj te sprečava nastanak karijesa. Pasta za poliranje zubi je klinički testirana te je sigurna za svakodnevnu upotrebu.

pearl-drops-instant-white

Pearl Drops Instant White pasta za poliranje zubi s prirodnim ekstraktom bisera je jedinstvena formula koja prodire do prirodne bjeline vaših zubi. Formula je nastala unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi. To je jedinstvena mješavina sastojaka koja ubrzava izbjeljivanje vaših zubi, uklanja mrlje i plak, dok Pro-Shine kompleks daje sjaj. Snaga fluorida štiti zubnu caklinu, stvara zaštitni sloj te sprečava nastanak karijesa. Pasta za poliranje zubi je klinički testirana te je sigurna za svakodnevnu upotrebu.

Zanimljivo je da se u Velikoj Britaniji svakih 20 sekundi proda jedna Pearl Drops pasta za poliranje zubi, a u zadnjih godinu dana prodano ih je ukupno čak 1.887.332 komada. Pearl Drops paste za poliranje zubi dostupne su dm trgovinama po cijeni od 34,90 kuna (Pearl Drops Hollywood Smile i Instant White) i 27,90 kn (Pearl Drops Coffee & Tea).

Tags: pearl, zubi, poliranje, drops

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ključ lijepog osmijeha: Pearl Drops paste za poliranje zubi