Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Koktel svježine i tonusa za kožu tijela: Bio Beauté Body by Nuxe linija

nuxe-bio-beaute-body

Bio Beauté Body by Nuxe, organska njega za tijelo kombinira tonizirajuće djelovanje ekstrakta citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži. Linija Bio Beauté Body vraća tonus koži i obnovlja njen polet.

Isprobana i testirana biljna ulja, pretvorena su u aktivne, jedinstvene teksture, zajedno s tonizirajućim ekstraktom citrona s Korzike. Uljni ekstrakt organskog citrona s Korzike je koncentrat koji koži vraća tonus, a sadrži dragocjene elemente za kožu - esencijalne masne kiseline iz ulja suncokreta (omega-6) te antioksidativna tonizirajuća svojstva dobivena iz citroflavonoida (flavonoidi pronađeni samo u korici citrusnog voća).

Ulje suncokreta, sezama, makadamije u kompleksu bogata su esencijalnim masnim kiselinama, a njihova izuzetna biokompatibilnost s kožom omogućava savršenu difuziju aktivnih sastojaka uljnog ekstrakta citrona.

Uzbudljiv i osvježavajuć miris citrusa stvoren je suptilnom kombinacijom 7 esencijalnih ulja (citron, tahićanska limeta, naranča, gorka naranča, egzotična verbena, bijeli grejp i crveni cedar). Citrusne note omekšane su dodirom vanilije u svojoj bazi, stvarajući slatku punoću mirisa. Ova slasna citrusna senzacija prožeta je toplim zrakama mediteranskog sunca. Uz neodoljiv užitak mirisa, esencijalna ulja ujedno pružaju koži jedinstveno djelovanje, zahvaljujući svojim tonizirajućim svojstvima. Esencijalna ulja stimuliraju cirkulaciju kože, pružajući ugodan osjećaj lakoće.

nuxe-bio-beaute-body

Hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje s ekstraktom citrona s Korzike i organskim uljem sezama je kao stvoreno za masažu, topi se u dodiru s kožom i trenutno upija, omogućavajući da se brzo odjenete nakon primjene. Pruža svilenkasti osjećaj na koži. Organsko ulje sezama, bogato vitaminom E (priznatim antioksidantom), sezaminom, sezamolinom i omega-9 kiselinom, čuva zaštitnu barijeru kože - za kožu 'poput svile'. Cijena ulja je 135 kuna (100 ml).

nuxe-bio-beaute-body

24-satna hidratantna i tonizirajuća gel-krema s ekstraktom citrona s Korzike i organskim uljem makadamije ima teksturu koja se mijenja u dodiru s kožom kako bi omogućila trenutno upijanje. Njezin osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja. Cijena joj je 123 kune (200 ml).

24-satni osvježavajući roll-on dezodorans s ekstraktom citrona s Korzike i 10 esencijalnih ulja čija ultra-osvježavajuća tekstura garantirano ne ostavlja bijele tragove na koži, niti žute mrlje na odjeći. Sadrži izrazito svježe i pročišćavajuće sastojke 10 esencijalnih ulja (citron, naranča, pačuli, kardamom, klinčić, guaiac drvo, cedar s pročišćavajućim svojstvima koja sprječavaju razvoj bakterija) te Elemi (Filipini), Bucchu (Južna Afrika) i sandalovinu s omekšavajućim svojstvima za kožu. 5 cvjetnih vodica (lavanda, ružmarin, kadulja, paprena metvica, matičnjak) ima astrigentna, čisteća, omekšavajuća i pročišćavajuća svojstva, a prah škroba upija suvišnu vlažnost na površini kože, aloe vera smanjuje iritacije i osjećaj neugode na koži. Formula bez alkohola i aluminijevih soli. Cijena dezodoransa je 65 kn (50 ml).

Bio Beauté Body by Nuxe proizvode za njegu tijela potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Tags: nuxe, njega, ulje, tijelo, body, beauté

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Koktel svježine i tonusa za kožu tijela: Bio Beauté Body by Nuxe linija