Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kompletna zaštita bez bijelih tragova: Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++

kiehls-ultra-light-daily-uv-defense-mineral-sunscreen-spf50

Kiehl’sova nova mineralna formula sa širokim spektrom zaštite posebno je namijenjena osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama. Dermatologist Solutions Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++ iznimno je lagano mineralno sredstvo za svakodnevnu zaštitu od UV zraka sa zaštitnim faktorom 50.

Mnogi se stručnjaci za njegu kože slažu da je sredstvo za zaštitu od sunca najvažnija mjera zaštite od štetnog učinka sunčevih UVA i UVB zraka. No kemijski filteri koji se obično koriste u zaštitnim sredstvima mogu izazvati reakciju ako se nanose na kožu koja je osjetljiva ili sklona aknama. Osobe koje su osjetljive na kemijska zaštitna sredstva često izbjegavaju nužnu zaštitu od sunca, što rezultira preranim starenjem kože - bore se javljaju i do tri godine ranije, a koža gubi čvrstoću i do deset godina ranije nego obično.

kiehls-ultra-light-daily-uv-defense-mineral-sunscreen-spf50

Kiehl’sov novi losion Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++ širokog je spektra zaštite bez iritansa, iznimno lagan, nijansiran sa 100%-tnim mineralnim filterima koji osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama štite od štetnog utjecaja sunčevih zraka, bez da je pritom nadražuju. Ova delikatna, nijansirana formula sadržava titanijev dioksid, 100%-tni mineralni filtar za zaštitu od sunca prirodnog porijekla, koji zbog visokog indeksa prelamanja svjetlosti fizički blokira UV zrake. Antioksidacijska i njegujuća svojstva vitamina E pružaju dodatnu zaštitu od štetnog utjecaja slobodnih radikala.

'Formuliranje proizvoda koji sadrže mineralne filtere donedavno je predstavljalo značajan izazov zbog bijelog traga koji ostavljaju na koži', izjavio je dr. Geoff Genesky, voditelj Kiehl’sovog laboratorija za njegu kože. 'Stoga smo se upustili u razvijanje nove formule uz pomoć odgovarajuće vrste mineralnog filtera, koji smo dodatno poboljšali kako bi reflektirao i raspršivao sunčeve zrake. Na optimalnoj smo razini uspjeli izbjeći raspon vidljive svjetlosti i postići visoki stupanj zaštite bez bijelog traga na koži. Zatim smo dodali mineralne pigmente za učinkovitiju zaštitu od UV zraka, kao i prozračnu toniranu nijansu koja će naglasiti ljepotu svih tonova kože.'

Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++ dostupan je u Kiehl’s boutique Arena Centar Zagreb i City Center one West po cijeni od 315 kn (50ml).

Sve cijene Kiehl's proizvoda možete pogledati ovdje --> link

 

 

Tags: kiehl's, sunscreen, mineral

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kompletna zaštita bez bijelih tragova: Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++