Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Koža bez tragova umora: Biotherm SKIN.ERGETIC

U našim parfumerijama se već neko vrijeme može naći cijela Biothermova linija SKIN.ERGETIC koja je namijenjena suvremenoj ženi za borbu protiv umornog izgleda. Današnje obveze nas okupiraju veći dio dana, izloženi smo stresu i raznoraznim zagađenjima, a koža trpi i izgleda umorno.

SKIN.ERGETIC je sveobuhvatni program njege kože uz pomoć antioksidativnih sastojaka s hidratantnim djelovanjem, a sastoji se od 3 proizvoda – seruma, noćne i dnevne kreme.

SKIN.ERGETIC SERUM – tehnologija koja se veže za svježu kozmetiku optimizira učinkovitost aktivnih sastojaka aktivacijom u posljednjem trenu. Bočica seruma je puna kapsula od kojih se sa svakim klikom jedna aktivira i na taj način uvijek koristite svjež proizvod. Ovaj proizvod je namijenjen borbi protiv znakova umora, a sadrži ekstrakt brokule koji potiče rad obrambenih mehanizama stanica, stanice izdvojene iz jabuka koje potiču stanični metabolizam te ekstrakt soje koji potiče stvaranje stanične energije. Nanosi se na očišćenu kožu ispod dnevne i noćne kreme iz iste linije. 99% sastojaka ovog seruma je prirodnog porijekla, formuliran je bez parabena, mineralnih ulja i umjetnih boja, a prilagođen je čak i za osjetljivu kožu. Preporučena maloprodajna cijena je 463 kn.

SKIN.ERGETIC ANTI OX dnevna je krema s antioksidativnim i hidratantnim djelovanjem. To je energetska bomba koja sadrži likopen iz rajčica. On ima antioksidativni učinak na vanjske agresore te blokira ulazak slobodnih radikala na membranama. Također sadrži polifenole iz grožđa i naranče te neohesperidine iz seviljskih kiselih naranči koji imaju antioksidativni učinak na svim dijelovima stanice – jezgri, membrani i citoplazmi. Nanosi se nakon SKIN.ERGETIC seruma, svakog jutra. 97,5% sastojaka u ovoj kremi je prirodnog porijekla, dok je miris 100% prirodnog porijekla. Ne sadrži parabene, mineralno ulje i umjetne boje. Preporučena maloprodajna cijena je 396 kn.

SKIN.ERGETIC DETOX intenzivna je noćna umirujuća krema za obnovu kože. Sadrži 5 aktivnih sastojaka iz čaja i biljnih korijena u hidratantnoj kremi za blistav i čist jutarnji ten. Ekstrakt čaja i veprine potiču mikrocirkulaciju i potpomažu uklanjanje toksina iz kože. Lipidni ekstrakt iz heljdinog voska odabran je zbog umirujućih i njegujućih svojstava ključnih za obnovu kože tijekom noći. Također i u ovoj je kremi 97,5% sastojaka prirodnog porijekla, s 100% mirisom prirodnog porijekla. Formulirana je bez parabena, minerlanog ulja i umjetnih boja. Preporučena maloprodajna cijena joj je 396 kn.

Tags: serum, krema, njega, biotherm, skin.ergetic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Koža bez tragova umora: Biotherm SKIN.ERGETIC