Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kozmo nadopunio asportiman mlijekom za tijelo i kremom za ruke

kozmo-mlijeko-za-tijelo-krema-za-ruke

Hrvatska drogerija Kozmo u ovim hladnim mjesecima predstavlja dva nova proizvoda Kozmo privatne marke - Kozmo hranjivo mlijeko za tijelo s maslinom i Kozmo zaštitna krema za ruke s lavandom i maslinom.

Hidratizacija kože izrazito je važna tokom cijele godine, a pogotovo kada ju hladno vrijeme dodatno isušuje.

KOZMO hranjivo mlijeko za tijelo s maslinom namjenjeno je njezi normalne, osjetljive i suhe kože tijela. Obogaćeno visoko vrijednim uljem masline i sezama, hrani, dubinski njeguje i održava prirodnu vlažnost tokom cijelog dana. Eterično ulje matičnjaka i vitamin E toniziraju opuštenu i isušenu kožu. Uz ugodan i svjež miris koža je na dodir glatka i obnovljena. Cijena mu je 19,99 kuna.

KOZMO zaštitna krema za ruke s lavandom i maslinom namjenjena je svakodnevnoj njezi ruku, brzo se upija i djeluje dubinski. Krema štiti kožu od vanjskih utjecaja kao što su promjena temperature, vjetar ili suhi zrak. Eterično ulje lavande u kombinaciji s visokovrijednim maslinovim uljem dodatno hrani i njeguje suhu kožu ruku. Nanosi se na kožu u tankom sloju nekoliko puta dnevno i nakon pranja ruku. Cijena kreme za ruke je 9,99 kuna.

Tags: njega, ruke, tijelo, kozmo, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kozmo nadopunio asportiman mlijekom za tijelo i kremom za ruke