Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kozmo predstavio nove prizvode vlastite robne marke

Kozmo je danas predstavio dva nova proizvoda koja su osmišljena, kreirana i proizvedena u Hrvatskoj. 'Zadovoljstvo je raditi s našim ljudima, koji su u proizvode privatne marke Kozmo ugradili svoju maštu, trud i vjernost tradiciji hrvatske kvalitete', izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica marketinga Kozma.

Najavljuje da će do kraja godine predstaviti još nekoliko novih proizvoda, te u idućoj godini nastaviti ovim tempom predstavljanja novih proizvoda. Kozmova dva nova pilinga za lice i tijelo djelo su hrvatske kozmetičke kuće Olival.

 

KOZMO PILING KREMA ZA TIJELO

Piling krema za tijelo s marelicom i maslinom za prirodnu njegu kože. Za postizanje glatke i zdrave kože, potrebno je napraviti piling s kojim odstranjujemo površinske, mrtve stanice i na taj se način koža obnavlja i diše.  Cijena pilinga za tijelo je 24.99 kn.

KOZMO PILING KREMA ZA LICE

Piling krema za lice s marelicom i zelenom glinom za prirodnu njegu kože. Lice je jako izloženo  vanjskim utjecajima te je piling odlično rješenje za liječenje akni, ublažavanje i sprečavanje tamnih mrlja te poticanje obnavljanja kože. Masnoj koži piling je potreban jednom tjedno, a osjetljivoj jednom mjesečno. Cijena pilinga za lice je 24.99 kn.

Tags: njega, kozmo, piling

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kozmo predstavio nove prizvode vlastite robne marke