Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kozmo robna marka dobila još dva proizvoda u liniji

Hrvatska drogerija Kozmo nadopunila je svoj asprtiman sa još dva proizvoda vlastite robne marke. Mlijeko za čišćenje lica te osvježavajući tonik za lice u potpunosti su osmišljeni, kreirani i proizvedeni u Hrvatskoj.

Liniju proizvoda Kozmo robne marke čini 23 proizvoda za njegu lica i tijela, sredstava za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručo pranje posuđa, svijeće i lučice. I ovaj put potpis na dva nova kozmetička proizvoda stavlja Olival.

KOZMO BLAGO MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA

Mlijeko za čišćenje lica na bazi prirodnih masnih i eteričnih ulja namijenjen je svim tipovima kože, a upotrebljava se za uklanjanje šminke i temeljito čišćenje kože lica i vrata. Kožu dodatno njeguje, hrani i vlaži. Glavni aktivni sastojci proizvoda su nevenovo i lavandino ulje, kakao maslac i maslinovo ulje. Cijena mlijeka za čišćenje je 25,99 kn.

KOZMO OSVJEŽAVAJUĆI TONIK ZA NJEGU LICA

Tonik za njegu lica vraća svježinu, tonus i prirodnu kiselost nježnoj koži lica i vrata. Upotrebljava se samostalno ili nakon čišćenja kože mlijekom. Eterična ulja ružmarina i lavande dodatno osvježavaju kožu, a ekstrakt nevena i aloa vere umiruju nadraženu ili oštećenu kožu. Cijena tonika je 25,99 kn.

Tags: preparativa, čišćenje, njega, mlijeko, kozmo, tonik, olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kozmo robna marka dobila još dva proizvoda u liniji