Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kraljevski glatka koža: linija za brijanje Queen of Shaves

queen-of-shaves

U Hrvatsku je stigala najprodavanija britanska linija za brijanje Queen of Shaves.

Linija za brijanje Queen of Shaves posebno je osmišljena za ugodno, sigurno i hidratantno brijanje. Osim britvice, u linije se nalaze i gelovi za brijanje.

Queen of Shaves britvica posebno je dizajnirana za ugodno i sigurno brijanje. Ima savitljivu glavu te odbojnik (amortizer) tako da omogućuje brzo, sigurno i izuzetno temeljito brijanje bez neželjenih porezotina. Jedinstveni dizajn u obliku slova 'Y' omogućuje bolju vidljivost dok brijete dlačice, a lagani ergonomski držač omogućuje da bez napora slijedite svaku liniju i konturu. Lagano klizi bilo kojim predjelom tijela, vlaži je i ostavlja svilenkasto glatkom. Dolazi u paketu s 2 patrone, a cijena joj je 49,90 kuna. Patrone je moguće kupiti i posebno, a cijena paketića s četiri patrone je 49,90 kuna.

queen-of-shaves

TA-DA! PINA COLADA gel za brijanje ima hranjivu formulu bez parabena koja omogućuje bolje prijanjanje britvice i ugodnije brijanje nakon kojeg ostaje samo zdrava, blistva i hidratizirana koža.

OOH LA LA! KOKOS & VANILIJA gel za brijanje sa senzualnom, laganom formula koja se blago pjeni, ugađa koži, a istovremeno omogućava preciznije brijanje. Umirujuća i njegujuća Aloe Vera smiruje kožu, ostavljajući je nevjerojatno mekom i spremnom za maženje.

Cijena Queen of Shaves gelova za brijanje je 22,90 kuna, a svi proizvodi su dostupni u dm drogerijama.

Tags: queen, brijanje, shaves

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kraljevski glatka koža: linija za brijanje Queen of Shaves