Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Krema koja zna da se vaša koža mijenja: Estée Lauder Revitalizing Supreme krema

estee-lauder-revitalizing-supreme-krema

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging krema napredna je multiaktivna hidratantna krema kreirana ekskluzivno za Europljanke.

Samo ime kreme Global Anti-Aging odnosi se na višestruke znakove starenja kao što su linije i bore, neujednačen ten, sivi izgled kože i nedostatak čvrstoće.

estee-lauder-revitalizing-supreme-krema

IntuiGen tehnologija pomaže koži ‘aktiviranjem glavnog prekidača’ koji pokreće mnogobrojne anti-aging funkcije u koži vraćajući blistavost i čvrstoću. Prirodni ekstrakti crnog bambusa pomažu koži da poveća aktivnost NRF2 gena koža zapravo dobije mogućnost da 'predvidi' i na vrijeme odgovori na promjene s kojima se suočava u procesu starenja. Napredna Sirtuin tehnologija produžuje životni vijek stanica i daje koži dodatno vrijeme da se oporavi, a lipidi zajedno s antioksidantima pomažu koži da zadrži vlagu.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging krema ima laganu, baršunasto-svilenu teksturu, revitalizira, njeguje i pomlađuje kožu te u samo 4 tjedna pokazuje značajno poboljšanje u čvrstoći kože.

Cijena Estée Lauder Revitalizing Supreme kreme je 847 kuna (50 ml).

Tags: estée, lauder, krema

Ažurirano: Petak, 19 Prosinac 2014 12:05

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Krema koja zna da se vaša koža mijenja: Estée Lauder Revitalizing Supreme krema