Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Krema koja zna kad trebate matiranje: Chanel Sublimage Le Fluide

chanel-sublimage-le-fluide

Sve žene žele različite stvari, a svaka koža ima svoje specifične potrebe, stoga je Chanel lansirao novi Sublimage dragulj – Le Fluid.

Sublimage Le Fluide ima dvostruke prednosti. Osim beskrajna moći regeneracije kože, djeluje na sve znakove starenja i daje koži savršeni finiš koji traje cijeli dan. Prilagođava se svakom trenutku, u bilo kojoj situaciji, što pruža zadovoljstvo lijepe kože sa suptilnim mat finišem koji ipak ne gubi prirodni ​​sjaj. Koža je nevjerovatno glatka i svilenkasta, a njegova svježa i lagana tekstura se topi i postaje jedno s kožom.

chanel-sublimage-le-fluide

U srcu Sublimage Le Fluide je Vanilla planifolia čije zelene mahune čine čuda za znakove starenja. Duboko u njima nalaze aktivne molekule s izuzetnim moćima regeneracije. Planifolia PFA* aktivni je sastojak koji je patentirao a koji djeluje u samom srcu kože ciljajući znakove starenja (bore i borice, opuštanje kože, sivilo, dehidraciju i tamne mrlje).

Osim Planifolia PFA, u Le Fluidu se nalazi još jedan aktivni sastojak, a to je Zinc Précisphèrestm koji Chanel upotrebljava po prvi put u njezi lica. Ta dva sastojka djeluju u skladu s potrebama kože, osiguravajući da je savršeno uravnotežena. Zinc Précisphèrestm kontrolira razinu sebuma te ima sposobnost identificirati područje kože koje treba matiranje bez narušavanja i isušivanja ostatka lica. Drugim riječima, ovaj će se sastojak aktivirati tek kad vaše lice treba pojačano matiranje jer Zinc Précisphèrestm djeluje u konktaktu sa solima. Na taj način svaka žena ima svoj personalizirani mat finiš.

Cijena Chanel Sublimage Le Fluide je 1.856 kuna (50 ml).

Tags: chanel, njega, sublimage

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Krema koja zna kad trebate matiranje: Chanel Sublimage Le Fluide