Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Krema za BezBrižnu kožu: NIVEA BB krema

nivea-bb-krema

Nivea je lansirala svoju BB kremu, hidratantnu 5-u-1 kremu koja je savršen spoj njege, zaštite i make-upa.

Pruža idealnu kombinaciju njege, zaštite i uljepšavanja u jednoj tubici. Koži pruža vlažnost, ujednačava i ravnomjerno prekriva nepravilnosti kože. Pogodna je za sve tipove kože i dostupna u svijetloj i srednje do tamne nijanse.

Nova Nivea BB krema ima pet važnih svojstava, s trenutačnim učinkom. Ujednačava ton kože i smanjuje vidljivost pora, prekriva nepravilnosti poput crvenila, znakova umora, podočnjaka, pigmentacija i sitnih bora, osvjetljava ten i ističe prirodni ton kože, pruža laganu i brzo upijajuću hidrataciju, štiti od štetnih utjecaja sunca i preuranjenog starenja zaštitnim faktorom SPF 10.

nivea-bb-krema

Tajna Nivea BB kreme je u zajedničkom djelovanju više aktivnih sastojaka – inovativni Hydra IQ u koži potiče proizvodnju akvaporina, kanalića u membrani stanica zaduženih za transport vode u stanicama kože, provitamin B5 poboljšava sposobnost kože da zadrži vlagu te potiče regeneraciju kože, a shea maslac koži pruža hranjivu njegu. Kombinacija mikro-minerala i pigmenata boje kremi dodaje dašak make-upa. Polikromatska tehnologija i korištenje mikro-pigmenata te različitih nijansi smeđe, crne, žute i crvene daje koži lagani ton koji odgovara onom prirodnom. Blago odmjerena mješavina pigmenata i bezbojnih minerala omogućava ravnomjerno nanošenje i savršeno prekrivanje nepravilnosti i crvenila.

nivea-bb-krema

'Prednost mikro-minerala je u tome što ne zatvaraju kožu te ona može slobodno disati', objašnjava Sepideh Reshad iz Odjela za razvoj proizvoda za njegu lica tvrtke Beiersdorf.

Nivea BB krema dostupna u dvije varijante: svijetla i srednje do tamna, preporučena maloprodajna cijena joj je 54,80 kn.

Tags: nivea, krema

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Krema za BezBrižnu kožu: NIVEA BB krema