Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kremasto uživanje u tuširanju: Kreme i gelovi za tuširanje Creme 21

creme21-shower-creme-plum-cherry-white-mulberry

Creme 21 poznati je njemački brand koji se odlikuje dugogodišnjom tradicijom, a odlikuje se izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

Tradicija koja seže još u 1969. godinu rezultirala je brendom koji se može pohvaliti kvalitetom, a čiji je moto uvijek bio 'Izvrsna kvaliteta za razumnu cijenu'.

Vesele nijanse gelova i krema za tuširanje Creme 21 spojit će raznolikost boja s mirisima. Uz aktivne njegujuće sastojke koje sadrži svaka pojedinačna formula, sve vrste gelova za tuširanje Creme 21 sadrže hydro-complex koji kožu štiti od isušivanja i na koži ostavlja osjećaj mekoće. Uz neutralan pH sve formule dermatološki su testirane.

Kreme za tuširanje Creme 21 imaju svilenkastu hidrataciju hranjive kremaste formule, a dolaze u tri mirisa – White Mulberry s mirisom bijelog duda, Plum Butter s mirisom kremaste šljive te ljetni miris cvijeta trešnje Cherry Blossom.

creme21-shower-gel-apple-honey-rose-champagne-vanilla

Gelovi za tuširanje Creme 21 pružaju čisti užitak zavodljivog voćnog mirisa za savršeni doživljaj tuširanja. Gel za tuširanje Green Apple u trenutku će vas razbuditi voćnom svježinom zelene jabuke, a senzualni miris gela za tuširanje Pink Champagne daje koži luksuznu hidrataciju zahvaljujući ulju brazilske naranče te opojnom mirisu pjenušavog grožđa i roze guave. Uživajte u nježnom, njegujućem gelu Jasmine & Vanilla s dragocjenim ekstraktom kašmira koji će svakim tuširanjem razmaziti vašu kožu. Bogata pjena blago čisti, dok cvjetni miris osvaja vaša osjetila. Zasladite dan i ugodite koži hranjivom kombinacijom ekstrakta meda i mliječnih proteina gela za tuširanje Milk & Honey. Neodoljivi gel za tuširanje Wild Rose sadrži stimulirajući ekstrakt divlje ruže. Vrijedan ekstrakt divlje ruže i njen zavodljiv miris potaknuti će blagostanje i vašu ljepotu da procvjeta.

Creme 21 kreme i gelove za tuširanje potražite u dm prodavaonicama po cijeni od 16,90 kn.

Recenziju Creme 21 gela i kreme za tuširanje možete pročitati ovdje --> link

Tags: kreme, tuširanje, gelovi

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kremasto uživanje u tuširanju: Kreme i gelovi za tuširanje Creme 21