Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lagana emulzija za ljeto: Nuxe Crème Fraîche Light

Dolaskom toplijih dana i viših temperatura, pore na našem licu se šire i dolazi do pojačanog lučenja sebuma od strane žlijezda lojnica. Čak i inače normalna ili lagano mješovita koža, u proljeće i ljeto postaje masnija, s vidljivim masnim sjajem.

Često se pojavljuju i prištići pa čak i akne a koža poprima nezdravi sjaj. Čak i izrazito masna kože može biti dubinski dehidrirana i potrebna joj je odgovarajuća njega. Takvu kožu vrlo je lako prepoznati; bez obzira na to što vam je lice preko dana masnije i sjaji se, nakon umivanja često se javlja neugodan osjećaj zatezanja što je jasan znak za je vašoj koži potrebna vlaga.

Crème Fraîche Formula 'Light' proizvod je koji žene obožavaju. Član legendarne Crème Fraîche obitelji, na bazi biljnih mlijeka i eteričnih ulja ova lagana emulzija dubinski hidratizira istovremeno matirajući kožu. Neke žene ju čak apliciraju i samostalno na T-zonu kako bi upila višak sebuma. Crème Fraîche de Beauté Formule 'Light', hidratantna emulzija za regulaciju sebuma lagana je njega za matiranje i 24-satnu hidrataciju svih slojeva epiderme. Kombinacija 8 biljnih mlijeka (bob, žuti grašak, zeleni čaj, kokos, badem, cvijet bagrema, soja i zob) te ekstrakt biljke Imperata Cylindrica osiguravaju dugotrajnu hidrataciju. Četiri esencijalna ulja vraćaju energiju koži i djeluju protiv umora, dok seboregulacijski kompleks u kombinaciji s La Vie puderom upija suvišnu masnoću i matira kožu. Niska koncentracija voćnih kiselina nježno pročišćavaju kožu, dok ekstrakt biljke Terminalia Chebula sužava pore. Ova lagana emulzija idealna je podloga za make-up, a vole je i za muškarci, kao njegu prije i poslije brijanja.

Savjet za ljeto: sa smirivanje upaljene kože i protiv nastanka bijelih madeža, nanesite deblji sloj kreme i ostavite da djeluje preko noći

Preporučena cijena: 208 kuna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Lagana emulzija za ljeto: Nuxe Crème Fraîche Light