Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lancômov aktivator mladosti: serum Génifique

lancome-genifique-serum

Slogan kojim je počela kampanja za Lancômov najprodavaniji serum Aktivator mladosti Génifique je glasio 'Vidljivi rezultati iz dana u dan'. To potvrđuju i njegove korisnice jer je nedavno prešao prag od 7 milijuna prodanih primjeraka. (Prošle godine ta je brojka iznosila 3 milijuna primjeraka)

Osim izuzetnih prodajnih uspjeha, serum je osvojio i preko sto međunarodnih nagrada te imao lansiranje i u platinastom izdanju. Planetarni uspjeh ovog proizvoda proporcionalan je njegovoj iznimnoj učinkovitosti.

Naime, serum Génifique u samo 7 dana daje vidljive rezultate. Lancômeovi istraživači još dan-danas testiraju učinkovitost seruma tako da su nedavno i rezultati novog istraživanja potvrdili da je duljim korištenjem serum Génifique učinkovitiji. Naime, kliničkim je mjerenjima dokazano da se učinkovitost aktivatora mladosti Génifique od prvog do osmog tjedna konstantno povećava.

Aktivator mladosti Génifique, patentiran je do 2029. godine, a temelji se na dvije nove znanosti genomici koja detektira poruke gena i proteomici koja proučava njihovu aktivnost kroz sintezu proteina kože. U njega je uloženo deset godina rada, istraživanja i analize 4000 gena. Rezultat je zapanjujući, napokon su identificirani proteini koji su zaslužni za mladenački izgled kože.

Učinkovitost seruma Génifique vidljiva je nakon samo 7 dana. Djeluje na 50 parametara koji osiguravaju mladenački izgled kože, što potvrđuje njegova anti-age svojstva i prednosti koje osigurava koži vezano za njezinu kvalitetu, teksturu i hidrataciju.

Génifique i dalje privlači nove korisnice širom svijeta. Više od 85% žena koje su ga isprobale namjerava ga ponovno kupiti.

Iz Lancôma preporučuju kombinaciju Génifique seruma sa još jednim njihovim bestsellerom Visionnaire serumom. Naime, dok Génifique vidljivo pomlađuje kožu, Visionnaire ju korigira i obnavlja. Oba seruma se mogu koristiti zajedno ili jedan ujutro, a jedan navečer.

Preporučena maloprodajna cijena Génifique Youth Activating Concentrate seruma je 630 kn (30ml).

Tags: lancôme, génifique, serum

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Lancômov aktivator mladosti: serum Génifique