Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Laser za ravan trbuh: Biotherm Celluli Laser Size Code

biotherm-celluli-laser-size-code

Još otkada su se žene oslobodile korzeta i počele pokazivati svoj trbuh na plaži ili gradu, težnja za ravnim trbuhom je mnogima postala opsesija. Uz to, današnja moda nošenja traperica niskog struka zahtjeva stalno održavanje ravnog trbuha.

Srećom, danas postoji visoka svijest o važnosti vježbanja te sve veća briga za zdravlje. No steći i održati ravan trbuh nije nimalo lako, on se mijenja tijekom života žene. Promjene tjelesne težine, trudnoća, nepravilno držanje i starenje su nepobitni čimbenici koji utječu na taj dio tijela.

Biotherm je proveo istraživanje koje je pokazalo da postoji razlika između strukture potkožnog masnog tkiva na abdomenu i njegove strukture u ostalim dijelovima tijela. Naime, ono se u predjelu trbuha taloži u obliku naslaga i najčešće tvori izbočine koje podsjećaju na 'pojaseve za spašavanje'.

Također se tu masnoća puno brže taloži nego u ostalim dijelovima tijela i otpornija je na fizičku aktivnost.  Uza sve to, trbuh je dio tijela bez koštane potpore pa je podložniji gubitku čvrstoće i opuštanju kože. Zbog svih navedenih razloga, Biotherm je osmislio Celluli Laser Size Code, novi unaprijeđeni tretman mršavljenja koji ima cilj u 10 dana postići čvrst trbuh, a u mjesec dana primjene – i ravan trbuh.

Osnovni patentirani spoj Adiposveltyl™ sadrži 3 glavna sastojka: kofein, ulje sjemenki nara i ekstrakt lososa koji svojim sinergijskim djelovanjem aktiviraju AMPK ključni enzimski protein u svim masnim stanicama tijekom fizičke aktivnosti i nakon nje produženim djelovanjem. Ovo djelovanje na masne stanice kombinira se s biljnim aktivatorima poznatim po svojem stimulativnom djelovanju i specifičnom učinku na lokalizirane masnoće: ekstrakt zelene kave i ekstrakt Yerba Mate, dok je ginko biloba odabran zbog svojeg drenažnog svojstva.

Osim gubitka masnih stanica, potrebno je učvrstiti kožu trbuha, a u tu svrhu se primjenjuju najnovija dostignuća namijenjena učvršćivanju lica. Kao glavni sastojak za ovu borbu izabran je ekstrakt kvasca zbog svog svojstva da djeluje učvrščujuće na potpornu matricu kože.

biotherm-celluli-laser-size-code-intesive-night

Uz Celluli Laser Size Code kojem je cilj ravan trbuh, Biotherm ima i dva komplementarna proizvoda - Celluli Laser Slim Code i Celluli Laser Intesive Night. Celluli Laser Slim Code je neophodni tretman za mršavljenje, a Celluli Laser Intesive Night služi za nastavak borbe tijekom noći jer potiće drenažu.

Tekstura Celluli Laser proizvoda je svježa i lagana što omogućava nježno umasiravanje i brzo upijanje uz ugodan miris karakterističan za sve Biotherm proizvode, a cijena svakog proizvoda je 435 kn.

Tags: postala, stalno, laser, trbuh, opsesija, trbuhom, ravnim, današnja, mnogima, nošenja, održavanje, ravnog, trbuha, zahtjeva

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Laser za ravan trbuh: Biotherm Celluli Laser Size Code