Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Laverini dezodoransi bez aluminijevih soli

Basis Sensitiv je prva Laverina linija za organsku njegu cijele obitelji te je prilagodljiva svakom tipu kože. Linija obuhvaća njegu lica i tijela, higijenu tijela te njegu kose i higijenu zubi. Predstavlja nježnu zaštitu i njegu za cijelu obitelj. Koncept linije je vrlo jednostavan, a učinkovitost proizvoda dokazana.

Iz linije izdvajamo Deo sprej i roll-on koji su apsolutno neškodljivi za zdravlje jer nemaju aluminijevih soli. Potencijalna toksičnost aluminijevih soli koje se primjenjuju u kozmetici vrlo je upitna posljednjih nekoliko godina. Vrlo često su se povezivali s karcinomom dojke i Alzheimerovom bolesti, stoga su već duže vremena pod budnim okom Francuske agencije za zdravstveni nadzor proizvoda (AFSSAPS). Mišljenje koje je navedena autoritativna agencija objavila krajem studenog u kojem se naglašava da postoji rizik od primjene aluminijevih soli u kozmetici i ne može se jamčiti zdravstvena sigurnost za krajnjeg potrošača.

Lavera Basis Sensitiv Deo sprej sa organskim hamamelisom i ekstraktom ruže

Dezodorans visoke učinkovitosti koji ne sadrži aluminijeve soli ni ftalate. Ekstrakti organskog hamamelisa i kadulje normaliziraju znojenje i ostavljaju kožu mekanom.

Lavera Basis Sensitiv Deo roll-on sa organskim nevenom i Aloe verom

Nježnom formulom ovaj roll-on prilagođen je i najosjetljivijoj koži. Prirodna formula sa iznimno kvalitetnom organskom Aloe verom i ekstraktima organskog nevena ostavlja kožu mekanom i pruža sigurnu zaštitu od neugodnih mirisa. Ne sadrži alkohol, aluminijeve soli ni ftalate.

Maloprodajna cijena je 76 kn, a može se naći u dm-ovima, bio trgovinama te odabranim ljekarnama i drogerijama.

Tags: njega, lavera, kemig, dezodorans

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Laverini dezodoransi bez aluminijevih soli