Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Legendarna Eight Hour Cream u borbi protiv UV zračenja: Eight Hour Sun Defense

eight-hour-sun-defense-spf-50

Od kada je prvi put predstavljena, 1930. godine, Eight hour cream je nepromijenjena. Iako je legendarna krema ostala ista, Eight Hour linija se neprestano širi.

Tako od nedavno možete je koristiti i kao intezivnu zaštitu od sunca za lice. Sa svojom specijalno formuliranom zaštitom Eight Hour štiti i čuva kožu od štetnog utjecaja sunca.

Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 je lagani, bezuljni losion koji pomaže zaštiti kožu prilikom izlaganja suncu, dok istovremeno vlaži kožu do 8 sati. Snažni SPF 50 pomaže zaštiti kožu od štetnih UVA/UVB zraka koje mogu uzrokovati opekline od sunca, površinsko oštećenje stanica kože i prijevremene znakove starenja.

Inspirirani multifunkcionalnom Eight Hour Skin Protectant kremom, idealan je za korištenje preko cijelog lica ili kao ciljana zaštita za nos, čelo ili druga područja koja su osjetljiva na sunce.

Preporučena maloprodajna cijena Eight Hour Cream Sun Defense za lice SPF 50 je 256 kuna, a cijena Eight Hour Cream Targeted Sun Defense Stick SPF 50 je 199 kuna.

Tags: arden, elizabeth, njega, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Legendarna Eight Hour Cream u borbi protiv UV zračenja: Eight Hour Sun Defense