Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lijepa, njegovana i svilenkasta koža: Olival Čarobna ulja

olival-carobno-suho-ulje

Najnoviji  trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem. Olival je stoga, uz Zlatno ulje smilja, lansirao i dva čarobna ulja - Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama.

 

Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža. U Olivalu su odabrali spektar najfinijih ulja koja sinergijski  djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.

olival-carobno-suho-ulje

Čarobna suha ulja novost su u njezi kože. Zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju u kožu.  U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose.

olival-carobno-zlatno-ulje

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama uz 5 prirodnih ulja daje koži poseban zlatni sjaj,  te posebno naglašava njezinu preplanulost. Oba ulja su prekrasnog  mirisa pa ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema.

Čarobno suho ulje namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. Zahvaljujući svom sjajnom sastavu,kombinaciji čak 5 prirodnih ulja njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira vaše lice. Ulje se brzo upija. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose. Lješnjak, argan, jojoba, makadamija i ruža pet je ulja koja se nalaze u ovom proizvodu.

Preporučena maloprodajna cijena Čarobnog suhog ulja je 109,90 kuna, a Čarobnog zlatnog ulja 119,90 kn.

Tags: kožu, najbolje, ulje, suho, ulja, česticama, stoga, nanošenjem, zlatnim, olival, čarobna, izravnim, prodiru, čarobno

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Lijepa, njegovana i svilenkasta koža: Olival Čarobna ulja