Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Linija za kraljice: Apivita Queen Bee linija

apivita-queen-bee

Za liniju Queen Bee od Apivite slobodno možemo reći da je kraljevska linija za njegu lica. Glavni sastojak je matična mliječ koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Matična mliječ je gusta, neprozirna tvar blijedo-žućkaste boje, s pravom nazvana ‘kraljevska hrana’. Mješavina je cvjetnoga praha, meda i izlučevina žlijezda slinovnica pčela. Matična mliječ postoji samo u prirodi i nije ga moguće umjetno proizvesti, a sastoji se od bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala, vitamina, ukratko svega potrebnog za rast, razvoj i normalno funkcioniranje ljudskog organizma.

Za bolje rezultate, Apivita je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože. Queen Bee linije nije samo namijenjena zreloj koži. Ona je i lijek za kožu različitih dobi te je prva krema na svijetu s inkapsuliranom matičnom mliječi što je Apivitin patent.

Queen Bee krema s medom i matičnom mliječi prodire u najdublje slojeve epiderme te učvršćuje i obnavlja zrelu kožu. Osim svojih anti age svojstava, krema dubinski hidratizira čak i izrazito suhu kožu, a djelovanje antioksidansa pospješuje zeleni čaj, koji se u kremu stavlja umjesto vode.

apivita-queen-bee

Matična mliječ u Queen Bee proizvodima inkapsulirana je u liposome, koji njezino obnavljajuće djelovanje prenose u najdublje slojeve epiderma, time učvršćujući kožu. Pozitivni učinci matične mliječi  kao pčelinjeg superkoncentrata na kožu znanstveno su potvrđeni kroz više kliničkih studija. Ima antibakterijska svojstva koja pomažu problematičnoj koži i umanjuju akne i prištiće, kao i posljedice ekcema i neurodermatitisa, umiruje suhu i osjetljivu kožu, kojoj vraća potrebnu vlagu te uravnotežava pH vrijednost kože. Sastav bogat aminokiselinama potiče proizvodnju kolagena, poboljšava tonus i umanjuje bore, a vitamini i minerali kožu čine mekanom, zaglađenom te umanjuju pigmentacijske mrlje. Med, morske alge i pčelinji vosak smanjuju pojavu bora i pospješuju čvrstoću i elastičnost kože. Linija je obogaćena eteričnim uljem mirisne smole, pruža anti-age djelovanje, tonira zrelu kožu, a SPF15 štiti kožu od štetnih utjecaja sunca i sprječava prerano starenje.

U liniji Queen Bee nalazi se Serum s matičnom mliječi i medom (762 kune), Bogata krema za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom (716 kuna), Noćna krema za učvršćivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom (725 kuna), Dnevna krema za učvrščivanje i obnavljanje s matičnom mliječi i medom + SPF 15 (717 kuna) te Krema za oči protiv bora s matičnom mliječi i medom (548 kuna).

Tags: bore, hidratacija, apivita, anti-age, mliječ, matična

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Linija za kraljice: Apivita Queen Bee linija