Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljeto bez prekomjernog znojenja: BioClin

bioclin-deodermial-dezodoransi

Bioclin je poznati talijanski brend farmaceutskog proizvođača Instittuto Ganassini odnedavno prisutan i na našem tržištu.

Bioclin su visokokvalitetni kozmetički proizvodi s posebnom namjenom, a njihova proizvodnja temeljena je na brojnim dermatološkim i mikrobiološkim ispitivanjima kako bi se zadovoljile potrebe muškaraca i žena te im se osigurala kvalitetna rješenja za dermatološke smetnje.

U svojoj ponudi ima posebno osmišljenu liniju kozmetičkih proizvoda protiv znojenja Deodermial koji, zahvaljujući provjerenim farmaceutskim formulama i aktivnim sastojcima, brzo i sigurno uklanjaju neugodne mirise te učinkovito djeluju protiv znojenja.

Bioclin Deodermial linija sadrži preparate s posebnom, 24-satnom formulom koja regulira prekomjerno znojenje, uklanja neugodne mirise i djeluje antibakterijski.

bioclin-deodermial-24h

Bioclin Deodermial 24h su dva dezodoransa koji su idealna zaštita u slučaju normalnog ili blagog znojenja te za učinkovito zaštitno djelovanje tijekom cijeloga dana.

bioclin-deodermial-control-roll-on

Bioclin Deodermial Control Roll-on namijenjen je svim tipovima kože, za učinkovito zaštitno djelovanje tijekom cijeloga dana te predstavlja najbolje rješenje za probleme neugodnih mirisa uzrokovanih hiperznojenjem i bakterijama.

Deodermial Active djeluje protiv znojenja uzrokovanog hormonalnim promjenama kod mladih, u trudnoći ili menopauzi. Osigurava dugotrajno djelovanje, neutralizira neugodne mirise te kožu ostavlja suhom i svježom.

Za najosjetljiviju kožu, sklonu crvenilu, Bioclin je osmislio Deodermial Sensitive koji je nježan i siguran prema koži, a istovremeno je štiti je od iritacija.

Proizvodi ne sadrže nikal, živu, krom, paladij, kobalt, SLS i SLES, a dostupni su u svim bolje opskrbljenim ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 77 kuna.

Tags: bioclin, dezodoransi

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ljeto bez prekomjernog znojenja: BioClin