Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljubav na prvi poljubac: Lip Smacker

lip-smacker-coca-cola

U neodoljive Lip Smacker balzame za usne zaljubit ćete se na 'prvi poljubac'. Balzami za usne svjetske slave, Lip Smacker, stigli su i na naše tržište, u dm prodavaonice.

lip-smacker-mickey-mouse

Kao 'must-have' beauty i fashion proizvod, Lip Smacker je ultimativni balzam koji ove jeseni dolazi u jedanaest različitih okusa. Izazov je odabrati jednog favorita između 11 neodoljivih okusa poput Coca-Cole, šumskog voća ili višnje. Lip Smacker balzami nisu posebni samo zbog svog odličnog okusa i mirisa, već i zbog svoje ultranjegujuće formule s pčelinjim voskom, ricinusovim i sezamovim uljem koja brine o usnama i održava ih hidratiziranim. Vesele i šarene balzame obožavaju sve generacije jer mogu izabrati između različitih likova, mirisa i okusa.

lip-smacker-disney

Jess A. Bell, koji je predstavio poslasticu za usne s okusom jagode, lansirao je Lip Smacker 1973. godine u SAD-u. Nov i originalan proizvod za usne bio je ekstremno popularan. Od tada pa sve do danas, Lip Smacker se osmjehuje na usnama diljem svijeta u više od 800 slasnih okusa.

Danas Lip Smacker slavi 40. rođendan i vrijeme je da kao vodeći i najprodavaniji balzam za usne u svijetu - konačno bude dostupan i u Hrvatskoj. Potražite neodoljive Lip Smackere u vašoj dm prodavaonici po preporučenoj cijeni od 15,90 kn.

Tags: usne, balzami, smacker

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ljubav na prvi poljubac: Lip Smacker