Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

L’Occitane donira dio prihoda od prodaje kreme za ruke s karite maslacom Hrvatskom savezu slijepih

loccitane-krema-za-ruke-s-karite-maslacem

L'Occitanov svjetski prodajni hit broj 1, krema za ruke s karite maslacom, i ove jeseni dolazi u posebnom, ograničenom izdanju. Ograničeno izdanje ima i svoj humanitarni karakter.

Naime, od svake prodane LE kreme u periodu od 11.10. do 11.11., L'Occitane Hrvatske odvaja 7 kuna i donira ih Hrvatskom savezu slijepih za skup učenika sa oštećenjem vida posvećem njihovom usmjerenju za daljnje obrazovanje i zaposlenje.

Jeste znali da je L’Occitane prvo poduzeće koje je nazive svojih proizvoda napisalo Braillovim pismom i tako ih približio slijepim i slabovidnim osobama. Međunarodna L’Occitane Zaklada podupire neprofitni projekt za borbu protiv sljepoće u suradnji s nevladinom organizacijom Orbis s ciljem pružanja oftalmološke skrbi diljem svijeta, u teško dostupnim i nerazvijenim mjestima.

Ove godine L’Occitane Hrvatska lokalnim projektom prikupljanja sredstava od prodaje Karite kreme za ruke podupire Hrvatski savez slijepih. Donirana sredstva namijenjena su održavanju skupa slijepih i slabovidnih učenika završnih razreda osnovne škole radi njihovog punog informiranja o mogućnostima zapošljavanja slijepih i slabovidnih osoba te u tom kontekstu njihovog usmjeravanja u odabiru srednje škole i daljnjeg obrazovanja.

loccitane-krema-za-ruke-s-karite-maslacem

Dizajn Karite kreme za ruke živahnih boja podsjeća na ručno pletene košare od prirodnih materijala koje izrađuju žene u Zapadnoj Africi, od kuda L’Occitane nabavlja karite maslac. Živahne boje i uzorci inspirirani su tim čudesnim ručno pletenim košarama i žarkim afričkim suncem.

Ova iznimna krema za ruke obogaćena sa čak 20% karite maslaca, kokosovim uljem, ekstraktima meda, badema, lana i sljeza intenzivno hrani, štiti, hidratizira te obnavlja kožu. Baršunasta tekstura kreme brzo se upija, ostavljajući kožu ruku mekom, zaglađenom i učinkovito zaštićenom.

Maloprodajna cijena LE izdanja kreme za ruke sa karite maslacem je 161 kunu.

Tags: krema, ruke, l'occitane, karite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa L’Occitane donira dio prihoda od prodaje kreme za ruke s karite maslacom Hrvatskom savezu slijepih