Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

L'Occitaneov novi ritual za balans tijela revitalizira tijelo i oživljava duh

loccitane-aromakologija-ritual-za-balans-tijela

L'Occitane ima novu liniju u kolekciji Aromakologija - linija proizvoda za balans tijela. Aromakologija linija proizvoda za balans tijela ima 100% prirodni revitalizirajući miris koji koži daje novu energiju i vitalnost.

loccitane-aromakologija-ritual-za-balans-tijela

L'Occitane preporučuje 5 koraka do uspostave balansa tijela. Prije nanošenja bilo kojeg njegujućeg proizvoda savjetuju da prvo upotrijebite Piling gel za tuširanje – za pročišćavanje i balans. Nakon što ga isperete opustite se u toploj mirisnoj kupelji u koju dodajte Vrećice za kupku za balans tijela. Potom uklonite sve nečistoće s lica Pročišćavajućom maskom za balans kože lica. Toplina kupke otvorit će vaše pore. Prije nego završite vaš ritual kupanja upotrijebite Crni sapun za pročišćavanje i balans tijela koji će vam pomoći ukloniti nečistoće i obnoviti teksturu kože. Dobro osušite kožu i kružnim pokretima nanesite Masažnu kremu za balans tijela koja će opskrbiti kožu kisikom te joj podariti zdravi sjaj.

loccitane-aromakologija-ritual-za-balans-tijela

Cijela linija Aromakologija za balans tijela dostupna je u L'Occitane dućanima. Cijena Masažne kreme za balans tijela je 281,10 kn (200 ml), Piling gela za tuširanje – pročišćavanje i balans 124,50 kn (250 ml), Pročišćavajuće maske za balans kože lica 172,70 kn (75 ml), Vrećice za kupku za balans tijela 192,80 kn (100 g), Crnog sapuna za pročišćavanje i balans tijela 176,70 kn (170 g) te opuštajućeg ulja za kupku 176,70 kn (250 ml).

Tags: l'occitane, aromakologija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa L'Occitaneov novi ritual za balans tijela revitalizira tijelo i oživljava duh