Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

L’Occitaneova dobrodošlica: Linija mirisa za dom

loccitane-kolekcija-za-dobrodoslicu

L’Occitane je, kreirajući zbirku mirisa za dom, pronašao inspiraciju na jugu Provanse. Odabrao je osvježavajuće sastojke, a svoju košaru napunio je agrumima, cvjetovima grejpa i listovima gorke naranče. A kolekcija se jednostavno zove - Za dobrodošlicu.

loccitane-kolekcija-za-dobrodoslicu

Parfem za dom za dobrodošlicu ima iskričav miris s veselim notama citrusnog voća, a donijet će u vaš dom živahno i vedro ozračje. Limun, mandarina i gorka naranča, citrusi iz nove kolekcije za dom, podarili su svježinu provansalskim zimskim vrtovima. Cijena parfema za dom je 188 kuna (100 ml).

Gel za čišćenje ruku za dobrodošlicu oduševit će vaše goste s razigranim i iskričavim notama citrusnog voća. Dolazi u pakiranju od 300 ml, po cijeni od 128 kuna.

loccitane-kolekcija-za-dobrodoslicu

U svakom trenutku uživajte u masaži ruku hidratantnim losionom za ruke iskričavih i veselih nota citrusnog voća i aromatičnog lišća. Cijena mu je 184 kune (300 ml).

Toaletni sapuni s reljefnim uzorcima podsjećaju na provansalske pločice i zaista ih je pravi užitak dijeliti s najbližima.  Komplet sapuna za dobrodošlicu možete naći po cijeni od 72 kn (2 × 75 g).

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa L’Occitaneova dobrodošlica: Linija mirisa za dom