Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Luksuz za neprolaznu ljepotu: La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Sheer i Concealer Foundation

la-prairie-skin-caviar-luxe-cream-sheer-concelear-foundation

La Prairie potraga za neprolaznom ljepotom ne poznaje granice. U jesen 2015. fenomen kavijara se nastavlja sa dva nevjerojatna kavijar momenta - Skin Caviar Luxe Cream Sheer i Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15.

La Prairie znanstvenici su 1980. započeli potragu za revolucionarnim proizvodom koji će predstavljati nenadmašni luksuz i pokrenuli su novu eru u borbi protiv starenja. Oni su proučavali kavijar, simbol prestiža i bogatstva, znanstveno poznat po svojoj hranjivoj strukturi i zdravstvenoj koristi još od 4. stoljeća prije nove ere i bili su zaintrigirani sposobnošću jesetre da živi u moru više od 100 godina.

la-prairie-skin-caviar-luxe-cream-sheer-concelear-foundation

Kao rezultat radoznalosti i strasti znanstvenika, čist ekstrakt kavijara je postao jedan od najpoželjnijih i efikasnih anti-aging sastojaka u svijetu. Dragocjen luksuz, bogat mineralima, vitaminima, amino-kiselinama i lipidima, omega 3 i 6 masnim kiselinama, kavijar je zaista jedan od najmoćnijih prirodnih hranljivih sastojaka. U stvari, ekstrakt kavijara je pokazao da stimulira proizvodnju kolagena stanica kože, a studije pokazuju da povećanje nivoa kolagena doprinosi učvršćivanju kože.

la-prairie-skin-caviar-luxe-cream-sheer

Skin Caviar Luxe Cream Sheer

La Prairie je predstavio Skin Caviar Luxe Cream 1998. godine, što je bila prekretnica u istraživanju kavijara. To je obilježje luksuzne njege kože, proizvod sa rijetkom i dragocjenim sastojkom - kavijarom. Identificirana kao jedna od skupljih krema na tržištu, Skin Caviar Luxe Cream je bila rasprodana za samo nekoliko mjeseci nakon lansiranja. Još od tada, Skin Caviar Luxe Cream je poštovana kao vrhunac luksuza, efikasnosti i inovacije u njegi kože, te ona ostaje među najprodavanijim kremama iz godine u godinu.

Danas, potreba i želja žena je inspirirala La Prairie da kreira novu ediciju u kavijar kolekciji - Skin Caviar Luxe Cream  Sheer.  Raskošan efekat zatezanja je dostupan u dva oblika, Cream and Sheer, identične u efikasnosti, različite u teksturi. Revolucionarna Luxe Cream formula obogaćena je hranljivim kompleksom za učvršćivanje koji stimulira proizvodnju kolagena i sprečava njegov gubitak. Skin Caviar Luxe Cream Sheer ima laganu teksturu koja lako klizi na koži. Uz pomoć snažne koncentracije ekstrakta kavijara i La Prairie ekskluzivnog Cellular kompleksa, Skin Caviar Luxe Cream Sheer zateže i učvršćuje kožu do krajnjih granica. Za samo 8 tjedana, značajno zatezanje u predjelu obraza i linije vilice su jasno vidljivi.

la-prairie-skin-caviar-luxe-concelear-foundation

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 jednim je dijelom luksuzni puder, a drugim dijelom profesionalni korektor. Sada dolazi obučen u La Prairie kavijar plavu ikonu, a ima sve što je potrebno za beprijekoran izgled kože u samo jednoj bočici. Savršena mješavina boja i tretmana, Skin Caviar Concealer    Foundation SPF 15 nudi instant savršenstvo od momenta kada ga nanesete na kožu.

Luksuzna lagana formula, obogaćena novim peptidima za povećanje čvrstoće i elastičnosti, daje izgled prirodno besprijekornog tena i održava kožu hidratiziranom tokom cijelog dana. Savršeno usklađen, profesionalni korektor prikriva sve nesavršenosti ispod očiju i na licu. Obe formule podržavaju učvršćivanje sa legendarnim ekstraktom kavijara i štite kožu od starenja. Savršena koža i dobra moć prekrivanja čine da je Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 'must-have' proizvodom.

Cijena Skin Caviar Luxe Cream  Sheer je 3.040 kn, a Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 1.524 kuna.

Tags: skin, foundation, cream, caviar, prairie, concealer

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Luksuz za neprolaznu ljepotu: La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Sheer i Concealer Foundation