Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Luksuzna poslastica za kožu: La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

la-praire-skin-caviar-liquid-lift

Luksuzni brend La Prairie ove godine slavi 25-tu obljetnicu Caviar linije i to lansiranjem novog seruma Skin Caviar Liquid Lift. La Prairie je prvi brend koji je upotrijebio kavijar u kozmetičke svrhe i iskoristio njegove benefite – njega, čvrstoća, zaštita.

Skin Caviar Liquid Lift serum koji se na 25-u godišnjicu Skin Caviar linije pridružuje kolekciji. Bori se protiv znakova starenja te transformira kožu. Vraća sjaj licu, umanjujue štetu nastalu djelovanjem slobodnih radikala te štiti novu kožu. Kako mu samo ime kaže čini lice napetim i čvrstim zahvaljujući lifting efektu. Iz La Prairea kažu da je samo jedna kap, jednu minutu dnevno dovoljna za savršeno zategnuto lice.

la-praire-skin-caviar-liquid-lift

Serum koji u potpunosti obnavlja i mijenja izgleda kože sadrži tri različite formule u dva odvojena, zasebna spremnika. U trenutku aktivacije zlatne kavijar perlice koje sadrže suspendirane peptide koji se bore protiv nastanka bora, spajaju se sa epidermalnim kompleksom za obnovu koji se ispušta iz unutarnjeg spremnika. Svilenkasti veo trenutno omota lice sa efektom zatezanja te obnavlja kožu. Serum podiže i učvršćuje kožu, sprječava nastanak bora te oporavlja već izboranu kožu.

Serum dolazi u pakiranju od 50 ml, a preporučena maloprodajna cijena mu je 3.136 kuna.

Tags: serum, bore, lifting, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Luksuzna poslastica za kožu: La Prairie Skin Caviar Liquid Lift