Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Luksuzni poklon iz Lieraca

Les Sensorielle je cjelovita anti-age njega lica i tijela inspirirana sofisticiranim i plemenitim bijelim i crnim cvijećem. Mirisna simfonija čiji notni zapis čine najprofinjeniji i najekskluzivniji proizvodi branda Lierac.

Les Sensorielle ulje za lice, tijelo i kosu  je višenamjensko profinjeno ulje prožeto mirisnim ekstraktima plemenitog bijelog cvijeća: gardenije, kamelije i jasmina za 24-satnu hidrataciju i njegu očaravajućeg mirisa.

Premium hranjiva anti-age njega za popunjavanje bora  je cjelovita anti-age dnevno/noćna krema s iznimnim hranjivim i antioksidativnim svojstvima bazirana na ekstraktima luksuznog crnog cvijeća. Učinkovito popunjava duboke bore, vraća tonus koži, hidratizira i hrani kožu te joj pruža izniman osjećaj ugode.

Premium serum je  cjelokupan visokokoncentrirani anti-age tretman koji štiti  DNA i objedinjuje luksuz i djelotvornost u jednom proizvodu. Razvijen na ekstraktima crnog cvijeća i biljnog kompleksa (ekstraktu scutellarije i ferulinskoj kiselini iz zrna riže) za aktivno poticanje sinteze kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, ovaj luksuzan proizvod nudi sve moguće blagodati istovremene njege i neporecivog užitka.

Glavni sastojak ulja su ekstrakti bijelog cvijeća (gardenija, kamelija i jasmin), Premium kreme ekstrakti crnog cvijeća, B-Relaxor kompleks, hijaluronska kiselina, a seruma ekstrakti crnog cvijeća, biljni kompleks i hijaluronska kiselina.

Maloprodajna cijena paketa je 399 kn (100 ml ulja + 15 ml kreme + 10 ml seruma).

Tags: serum, krema, njega, ulje, lierac, sensorielle

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Luksuzni poklon iz Lieraca