Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Maksimalna hidratacija za suhu kožu: Kiehl's Ultra Facial Deep Moisture Balm

kiehls-ultra-facial-deep-moisture-balm

Žene i muškarci diljem svijeta suočeni su s problemom suhe kože koja djeluje sivo, grubo i neujednačeno. Kako bi im pomogao, Kiehl's Since 1851 predstavlja inovativni hidratantni balzam Ultra Facial Deep Moisture Balm s ekstraktom cvijeta runolista, jednog od najotpornijih cvjetova na planetu.

 

kiehls-ultra-facial-deep-moisture-balm

Ultra Facial Deep Moisture Balm ima raskošnu i kremastu formulu s ekstraktom cvijeta runolista koji osnažuje barijeru kože, pomaže pri održavanju ključne razine hidratacije i kožu čini mekom i glatkom. Kako bi izvukli maksimalnu korist od hidratacije koju pruža novi Ultra Facial Deep Moisture Balm, Kiehl’sovi su kemičari spojili učinkovito djelovanje ekstrakta cvijeta runolista s kultnim sastojcima iz linije Ultra Facial, a to su antarkticin iskvalan, koji zadržavaju vlagu u koži. Formula dubinski hidratizira suhu i iznimno suhu kožu, što je pokazalo i kliničko ispitivanje provedeno u Colorado Springsu, Colorado, prema kojem se razina hidratacije kože povećala za 43,3% nakon tjedan dana te za 61,1% nakon 4 tjedna.

Kiehl’sov ekstrakt cvijeta runolista dobiva se iz nove, posebne vrste zvane Helvetia, bogate runolisnom kiselinom i poznate kao 'molekula preživljavanja'. Runolisna kiselina ima snažna antioksidacijska svojstva te iznimno dobro štiti vlastiti DNK, zahvaljujući čemu cvijet preživljava u teškim okolišnim uvjetima i na velikim nadmorskim visinama. Korišteni cvjetovi runolista uzgajaju se u Valaisu u švicarskim Alpama (na visini od oko 1000-1500 metara). Kako bi se zaštitio u teškim uvjetima, cvijet je postepeno razvio gust, bijeli 'pahuljast izgled' latica, poput mekog pulovera od kašmira, za dodatnu zaštitu od dehidracije, niskih temperatura i UV zraka. Uspijeva opstati u takvom okružju jer izloženost visokim razinama UV zračenja, iznimnoj suhoći i ekstremnim temperaturama potiče pojačanu proizvodnjurunolisne kiseline.

kiehls-ultra-facial-deep-moisture-balm

Uz ekstrakt cvijeta runolista, Kiehl's Ultra Facial Deep Moisture Balm sadržava i mješavinu sastojaka koji vežu molekule vode, obnavljaju lipide u barijeri kože i poboljšavaju njezina mehanička svojstva, uslijed čega suha i vrlo suha koža izgleda mekše, glatkije, hidratizirano i zdravo.

Antarkticin je glikoprotein koji se dobiva ekstrakcijom iz mikroorganizma Pseudoalteromonas antarctica, koji prebiva u vrlo hladnom tlu Antarktike. Zahvaljujući svojim fizičkim karakteristikama, uključujući i sposobnost da se zaštiti od smrzavanja, antarkticin štiti kožu potičući stvaranje kolagena I, IV i elastina. Skvalan je prepoznatljivi sastojak Kiehl’sovih proizvoda, lipid koji se dobiva iz maslina, s molekularnom strukturom nalik na prirodne lipide kože. Zbog svoje je kemijske strukture i fizičkih svojstava snažan emolijens – prekriva površinu kože i pomaže joj u održavanju vlažnosti. Skvalan potiče zadržavanje vode i povisuje razinu hidratiziranosti kože. Glicerin je hidratacijsko sredstvo koje potiče trajnu hidrataciju i zadržavanje vlage u površinskim slojevima kože. Glicerin se prenosi s vodom kroz akvaporine, čime se održava kritičan protok vode kroz kožu i njezina distribucija u stanice te smanjuje suhoća.

Preporučena cijena Kiehl's Ultra Facial Deep Moisture Balm je 190 kn (50ml), a dostupan je u Kiehl’s prodavaonici u Arena Centru Zagreb.

kiehls-ultra-facial-deep-moisture-balm

Tags: predstavlja, kako, inovativni, balzam, jednog, ultra, moisture, cvjetova, balm, deep, hidratantni, pomogao, kiehl's, facial, 1851

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Maksimalna hidratacija za suhu kožu: Kiehl's Ultra Facial Deep Moisture Balm