Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Maksimalna hidratacija za tijelo: Melvitin Ružin nektar

melvita-ruzin-nektar-njega-tijela

Melvita je svoju kolekciju Ružin nektar nedavno proširila i sa proizvodima za njegu tijelu. Tako, nakon njege lica i svom tijelu možemo pružiti maksimalnu hidrataciju.

Proizvodi za njegu tijela Ružin nektar imaju trostruko djelovanje. Cvjetna vodica ruže ujedinjena sa mlijekom iz sjemenki ruže i ekstratom ružinih latica daje maksimalnu hidrataciju, pomaže zadržavanju vlagu i obnavljanju kože te potiču prirodnu hidrataciju.

Osvježavajuće mlijeko za tijelo Ružin nektar

Svilenkasto nježno mlijeko za tijelo senzualnog mirisa ruže, intenzivno hidratizira i osvježava kožu. Ujedinjuje cvjetnu vodicu ruže, mlijeko iz sjemenki ruže i ekstrakt latica divlje ruže koji obnavljaju kožu, pružajući joj cjelodnevnu hidrataciju. Cijena mlijeka za tijelo je 130 kuna.

Uljepšavajuća krema za ruke i nokte Ružin nektar

Jedinstvena uljepšavajuća krema za njegu ruku i noktiju profinjenog mirisa, ujedinjuje cvjetnu vodicu ruže, mlijeko iz sjemenki ruže i ekstrakt iz latica divlje ruže. Iznimna hidratantna moć ruža u sinergiji s osnažujućim ricinusovim uljem čini kožu mekom i zaglađenom. Cijena kreme za ruke Ružin nektar je 92 kune.

Tags: melvita, tijelo, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Maksimalna hidratacija za tijelo: Melvitin Ružin nektar