Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Manuka med u ultrahranjivoj formuli: Biobaza Manuka linija

biobaza-manuka-med

Profinjenog, medenog mirisa nova Biobaza linija proizvoda Manuka obogaćena je originalnim novozelandskim manuka medom s 100+ MGO. Biološki aktivni sastojak manuka meda, metilglioksal (MGO), blagotvorno djeluje na kožu, sprječava stvaranje bora i djeluje antibakterijski.

Biobaza u svojoj novoj liniji koristi novozelandski manuka med koji domoroci Maori već stoljećima koriste u ljekovite svrhe. Čarobna kombinacija meda i blagotvornih prirodnih sastojaka daje ultrahranjivu formulu koja je posebno je pogodna za najosjetljivije tipove kože sklone crvenilu i iritacijama. Linija se sastoji od tri proizvoda – 3u1 gel za tuširanje, Honey Kiss prirodni dezodorans i hranjivu kremu za lice.

biobaza-manuka-med

3u1 gel za tuširanje s manuka medom ima posebnu prirodnu formulu obogaćenu hranjivim manuka medom (100+MGO), snažnog antibakterijskog djelovanja. Manuka med vlaži suhu i njeguje osjetljivu kožu, a u kombinaciji s proteinima pšenice smiruje nadraženo vlasište i hrani korijen kose. Profinjeni miris ovog jedinstvenog cvjetnog meda osigurat će vam novu dimenziju opuštanja u svakodnevnim ritualima njege. Cijena 3u1 gela za tuširanje je 39,90 kuna (400 ml).

Honey Kiss prirodni dezodorans s antibakterijskom formulom obogaćenom manuka medom (100+MGO) za mirisnu njegu i prirodnu svježinu. Formula bazirana na mineralima iz soli obogaćena blagotvornim medom njeguje i štiti kožu, ne izaziva crvenilo i iritacije, te pruža osvježavajući osjećaj čiste, prirodne svježine. Cijena mu je 23,90 kuna.

biobaza-manuka-med

Hranjiva krema za lice s manuka medom posebno je osmišljena farmaceutska formula s visokokvalitetnim manuka medom (100+MGO) i mirisnim prirodnim uljima intenzivno njeguje kožu i održava ravnotežu vlažnosti. Prirodnog antibakterijskog djelovanja, manuka med smiruje nadraženu kožu, a uz ulje makadamije podupire njezinu regeneraciju. Ulje koštica marelice štiti kožu od prijevremenog starenja, dok je kokosovo ulje čini neodoljivo glatkom. Zbog svog izuzetno hranjivog sastava ova krema idealna je za suhu, opuštenu i osjetljivu kožu kojoj vraća sjaj i svježinu već nakon prvog nanošenja.

Biobaza proizvodi s manuka medom idealni su za nadolazeće zimske mjesece jer intenzivno njeguju i hrane kožu, osiguravaju joj prirodnu vlažnost, pružaju svježinu i gipkost te je štite od isušivanja, a dostupni su u dm drogerijama.

Tags: biobaza, manuka

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Manuka med u ultrahranjivoj formuli: Biobaza Manuka linija