Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Matiranje i pročišćavanje kože: L'Occitane Anđelikin matirajući fluid

loccitane-andelikin-matirajuci-fluid

Nakon kompletne linije za njegu lica sa ekstratom Anđelike (--> link) te proizvoda za dubinsku hidrataciju (--> link) iz L'Occitanea nam stiže još jedna nadopuna - Anđelikin matirajući fluid.

Anđelikin matirajući fluid ujedinjuje ekstrakt organske anđelike za intenzivnu hidrataciju i organsko eterično ulje limuna s pročišćavajućim djelovanjem. Iznimno lagana i osvježavajuća tekstura odlična je za svakodnevnu njegu mješovite i masne kože.

loccitane-andelikin-matirajuci-fluid

Obogaćeno je eteričnim uljem limuna poznatim po svojim adstringentnim svojstvima. Ono djeluje pročišćavajuće i pomaže u čišćenju tena od nepravilnosti. Osim eteričnog ulja limuna tu je i cink koji regulira lučenje sebuma te ekstrakt anđelike koji uravnotežuje prirodnu hidrataciju kože te pomaže zaštititi kožu od djelovanja slobodnih radikala. Koža je trenutno hidratizirana i okrijepljena, ten je pročišćen, dugotrajno matiran i blistav.

Fluid možete korisiti samostalno ili kao podlogu za make-up, nakon nanošenja Anđelikine hidratantne kreme. Maloprodajna cijena Anđelikinog matirajućeg fluida je 250 kuna.

Tags: anđelika, l'occitane, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Matiranje i pročišćavanje kože: L'Occitane Anđelikin matirajući fluid