Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Matis Paris proizvodi ponovo su u prodaji

matis

Matis Paris francuski je kozmetički brend s 75 godina iskustva u njezi kože i tradicije u inovacijama. Odnedavno je ponovo dostupan na našem tržištu i to u Bahlen Beauty studiju.

Matis Paris sinonim je za francusku kvalitetu i inovativne kozmetičke proizvode visoke kvalitete. Ističe se u profesionalnim kozmetičkim tretmanima posvećujući svoju stručnost profesionalnoj njezi kroz najkvalitetnije kozmetičke salone. Kod profesionalne njege kože Matis vjeruje u dijalog sa svakim klijentom, ženom, muškarcem ili mlađom osobom. Uvijek teži zadovoljiti sve potrebe i očekivanja stručnim savjetima, djelotvornim  proizvodima i naravno užitkom doživljaja Matis njege.

matis

Povijest Matisa je započela 1936. godine kad je g. Mavromati,  kemičara specijaliziran za kozmetičke formule, osnovao laboratorij. Uskoro se ovom laboratoriju pridružila farmaceutska grupa Delalande. Od samog početka osnivači Matisa su bili uvjereni da će laboratorij ostvariti uspjeh zbog kvalitete svojih proizvoda i inovativnosti formula.

Danas Matis laboratorij okuplja tim stručnjaka, kemičara i biologa upoznatih sa svim najnovijim znanstvenim inovacijama. Ovi stručnjaci stvaraju ekskluzivne formule koje kontinuirano poboljšavaju novim aktivnim sastojcima, uz stalnu brigu za kombiniranjem najboljeg od znanosti i prirode.

matis

Matis Paris Professional Skin Care je danas poznat u više od 60 zemalja, prvenstveno zbog inovativnih proizvoda odličnih rezultata za njegu svih tipova kože. Matis Paris linije proizvoda uključuju i specijaliziranu liniju za muškarce kao i liniju za zaštitu od sunca te mineralni bazni make-up.

matis

Matis Paris linije su Reponse Jeunesse (20-40 godina), Reponse Corrective (30-45 godina), Reponse Temps (+45 godina), Reponse Delicate (za osjetljivu i reaktivnu kožu), Reponse Purete (za masnu kožu), Reponse Vitalite (za kožu kojoj treba energija i živost), Vitality By M (za mlade od 12 godina nadalje), Response Blanche (za čistoću i bjelinu kože), Reponse Yeux (njega oko očiju), Reponse Corps (njega tijela), Matispa (linija za wellness), Reponse Soleil (njega za zaštitu od sunca), Reponse Teint Mineral Pro (mineralni bazni make up) i Reponse Homme (za muškarce).

Tags: bahlen, matis

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Matis Paris proizvodi ponovo su u prodaji