Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Med i shea maslac: kombinacija za zimu

L'Occitane je ove godine izbacio dvije nove kolekcije sa shea (karite) maslacem. Jedna kolekcija je zamijenila staru karite-pamuk njegu za lice, a druga je kombinacija meda i shea maslaca i dolazi u ograničenom izdanju i to u obliku kreme za ruke te čistog karite maslaca sa medom u praktičnom pakiranju.

Karite maslac s medom

Karite maslac i med odlična je kombinacija za njegu i zaštitu usana i isušenih područja kože s dodatkom njegujućeg mirisnog meda. Karite maslac, čaroban balzam koji kao iznimnu zaštitu upotrebljavaju žene iz Subsaharske Afrike, hrani i obnavlja kožu odmah po nanošenju. Praktična kutijica idealna je zimska oprema za vašu torbicu. Cijena karite maslaca s medom je 49,20 kn (8 ml).

Karite krema za ruke s medom
Krema za ruke s čak 20% čistog karite maslaca i ekstraktom meda pomaže zaštititi i nahraniti kožu ruku te je čini mekom i nježno namirisanom. Ovo praktično pakiranje možete ponijeti uvijek i svugdje sa sobom kada vaše ruke zatrebaju zaštitu i osjećaj ugode. Cijena karite kreme za ruke je 53,10 kn (30 ml).

Više o shea maslacu možete pročitati na strani 44 u 3. broju Ogledala:

A više o medu smo pisali u 4. broju Ogledala na strani 44:Tags: dehidrirana, njega, l'occitane, suha, maslac, karite, shea

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Med i shea maslac: kombinacija za zimu