Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Medeni zagrljaji iz Nuxea

Pod utjecajem niskih temperatura i hladnog vjetra s jedne strane te grijanja i suhog zraka u zatvorenim prostorima s druge, vaša koža postaje isušena, gruba i beživotna. Nuxe linija za njegu na bazi meda Rêve de Miel u jezgri aktivnih sastojaka sadrže suncokret i dragocjena biljna ulja hrani kožu te spriječava daljnja oštećenja.

Kako bi se zaštitila i zadržala lijepa koža, iznimno je važno sačuvati graničnu obrambenu funkciju epiderme. Ako je ta granica oštećena povećava se gubitak vode kroz epidermu, što dovodi do dehidrirane i suhe kože, osjećaja zatezanja i crvenila. Kako bi se spriječilo oštećivanje kožne barijere, presudno je važno ojačati unutarstanični cement i osigurati koži  izvornu “hranu” u obliku lipida (ceramida, masnih kiselina, itd.). Derivat ulja suncokreta je ekstrakt bogat linoleinskom kiselinom dobiven je iz ulja suncokreta i ima hidratantno, hranjivo i obnavljajuće djelovanje potrebno suhoj koži. Stimulira prirodnu proizvodnju 3 glavne skupine lipida: ceramida, kolesterola i sfingo-lipida. Dragocjena biljna ulja kao što je ulje rižinih zrna, makadamije i sezama u liniji Rêve de Miel je jedinstveni koktel komplementarnih biljnih ulja opskrbljuje kožu esencijalnim masnim kiselinama. One jačaju hidrolipidni sloj, a čak i najsuša koža postaje nahranjena i podatna.  Sinergijsko djelovanje arganovog ulja, shea maslaca i ekstrakta ječma pomaže kod obnove kožne barijere te ublažava osjećaj neugodnog zatezanja kod suhe i osjetljive kože. Arganovo ulje se dobija iz sjemenki koje sadrže ulje s 80% nezasićenih masnih kiselina. Ovaj jedinstveni sastav osigurava podatnost i djeluje na obnavljanje lipida u koži. Shea maslac je iznimno bogat sastojcima poput nezasićenih masnih kiselina i vitamina, umiruje i omekšava kožu te uklanja osjećaj zatezanja, dok se ekstrakt ječma koristi u obliku voska i osigurava umirujuće djelovanje te djeluje protiv iritacija.

Jedan od najvažnijih sastojaka linije je med bagrema koji je podrijetlom iz Afrike. Cvijet bagrema daje lagano obojen, ukusan i slastan med bogat šećerima koji pomaže kod regeneracije, obnavljanja i jačanja kožne barijere za pojačano obrambeno djelovanje protiv štetnih utjecaja iz okoliša i protiv dehidracije.

Legendarna Rêve de Miel Krema za ruke i nokte na bazi meda ima neodoljive sastojke i teksturu te nježan medeni miris koji očarava. Nova, poboljšana formulacija bogata uljem suncokreta, avokada i nevena, intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema obnavlja hidrolipidni sloj kože te joj ujedno jamči dugotrajnu hidrataciju, dok vitamin E djeluje antioksidativno protiv starenja kože. Shea maslac, arganovo ulje, ulje slatkog badema te ekstrakt ječma štite kožu od iritacija. Nakon ove zaštitne, hranjive i obnavljajuće kreme, koža ruku postaje i ostaje ugodno meka i nahranjena, a nokti su ojačani. Sadrži 89,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Preporučena maloprodajna cijena je 86,56 kn.

Tags: krema, nuxe, njega, rêve, miel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Medeni zagrljaji iz Nuxea