Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Melvita otkriva snagu pupoljaka divlje bukve

Snaga pupoljaka divlje bukve je karakteristika Melvitine kolekcije Naturalift. Naturalift kolekcija za borbu protiv starenja upravo pupoljcima i sjemenkama pomaže u borbi za prirodan i mladolik izgled kože.

Koristi se matičnim stanicama biljaka kao što su razni orašasti plodovi, sjemenke i pupoljci raznog cvijeća kako bi započeli sa što bržim obnavljanjem stanica kože.
Inspirirana gemoterapijom – alternativnom medicinom koja koristi tkiva rastućih biljaka poput mladih izdanaka i pupoljaka – kolekcija Naturalift svoju učinkovitost i snagu crpi iz svježih pupoljaka divlje bukve. Ovi dragocjeni pupoljci pažljivo su odabrani u zaštićenim predjelima, daleko od zagađenih urbanih područja. U sinergiji sa sjemenkama hibiskusa, Naturalift kolekcija ima iznimno učinkovito djelovanje protiv starenja kože te na njeno učvršćivanje.

Melvita Naturalift krema protiv bora koristi se za zaglađivanje i učvršćivanje lica. Puzpoljci bukve i sjemenke hibiskusa pospješuju obnavljanje stanica kože. Testovima je dokazano da je, primjenom, koža zaglađenija kod 89%, a izražene bore smanjene kod 74% žena. Certificirano organska krema. Pakiranje je od 50 ml, a cijena joj je 265 kn.

Melvita Naturalift koncentrat za oči i usne protiv bora smanjuje natečenost kod 80% i bore kod 84% žena. Sadrži Rhizobium Polimeri i bagremovu smolu za 100% prirodan ligting učinak. Certificirano organski koncentrat. Pakiranje je od 15 ml, a cijena koncentrata je 219 kn.

Osim kreme protiv bora i koncentrata, u kolekciji se nalazi još i Melvita Naturalift maska za učvršćivanje protiv bora (75 ml, 136 kn) i Melvita Naturalift obnavljajući serum protiv bora (30 ml, 204 kn).

Tags: prirodna, melvita, njega, lifting

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Melvita otkriva snagu pupoljaka divlje bukve