Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Minimiziranje Payot linija sa maksimiziranjem koristi: My Payot

my-payot

Payot se odlučio na radikalni korak – svoje dvije linije Les Revitalisantes i Dermforce je zamijenio sa novom linijom pod nazivom My Payot. Tako će ukupno 10 prozvoda biti nadomješteno jednom linijom sa 6 proizvoda.

My Payot linija se temelji na maksimiziranju koristi koje nam pruža tzv. 'supervoće' s iznimnim hranjivim i antioksidativnim svojstvima. Supervoće je puno dobrobiti za kožu - bogato je vazodilatatorima (čime poboljšava mikrocirkulaciju i vraća koži sjaj), antioksidansima (koji štite) i omegom 3 i 6 (koje osnažuju imunološki sustav i potiču obnavljanje) te doslovno odgovara ideji 'ljepote iznutra'. My Payot čuva zdravlje vaše kože, vraća joj sjaj i mladolikost zahvaljujući djelovanju Acai i Goji bobica, uz prekrasne teksture i mirise.

my-payot

U My Payot linije se nalaze tonik, dnevna i noćna krema, dnevni fluid, krema za područje oko očiju i revitalizirajuća maska.

My Payot tonik za čišćenje lica

3 u 1 proizvod koji čisti i tonizira lice i oči, a zahvaljujući ekstraktima ananasa ima blago eksfolijativno djelovanje. Pogodan je za se tipove kože, a cijena mu je 109 kuna.

My Payot dnevna krema

Dnevna njega koja koži vraća energiju i sjaj te stimulira i uklanja tragove umora zahvaljujući eskstraktima goji i acai bobica. Osvježavajuće je teksture koja se stapa s kožom i trenutno joj vraća mekoću i zdravi sjaj. Cijena dnevne kreme je 229 kuna.

My Payot dnevni fluid

Kao i dnevna krema ovaj fluid koži vraća energiju i sjaj, ali je ultra lagane i osvježavajuće teksture gela. Cijena fluida je 198 kuna.

My Payot noćna krema

Opuštajuća noćna njega koja tijekom noći eliminira stres nakupljen tijekom dana, detoksira i hrani kožu te ju umiruje. Cijena noćne njege je 249 kuna.

My Payot krema za područje oko očiju

Njega za područje oko očiju koja stimulira i vraća energiju. Roll-on nježno masira područje oko oka te time umanjuje natečenost i vidljivost tamnih podočnjaka. Ekstrakt goji i acai bobica i pigmentima koji reflektiraju svjetlost vraćaju svježinu i osvjetljavaju područje oko oka. Cijena okoloočne kreme je 189 kuna.

My Payot intenzivna revitalizirajuća maska

Njega za trenutačan sjaj i stimuliranje kože koja djeluje u 10 minuta. Maska ima laganu i ultra osvježavajuću teksturu gela, opušta i umiruje kožu te eliminira nakupljeni stres. Cijena revitalizirajuće maske je 189 kuna.

Tags: payot

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Minimiziranje Payot linija sa maksimiziranjem koristi: My Payot