Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Miris Toscane: prirodna kozmetika Bottega Verde

bottega-verde-argan

Poznata talijanska linija kozmetike koja dolazi iz Toscane, Bottega Verde, od sredine srpnja 2013. novost je u ponudi  BIPA drogerija.

Bottega Verde je potpuno prirodna kozmetika koja je osnovana 1972. godine u Pienzi u srcu Toscane i oslanja  se na tradiciju koja se ugnijezdila između brežuljaka, vinograda i žitnih polja. Cijela je priča započela u okviru male prodavaonice ljekovitog bilja sa strašću za majstorskom proizvodnjom i prodajom kozmetike bazirane na prirodnim aktivnim sastojcima. Filozofija brenda zasniva se na sinergiji prirode i znanosti, vjeruje u autentičnu, prirodnu ljepotu, a u potpunosti je fokusirana na kvalitetu.

bottega-verde-aloe-vera

Bottega Verde ima više od 300 aktivnih prirodnih sastojaka koja su dio nasljeđa na kojem se temelji ova linija kozmetike,  a može se pohvaliti i s više od 700 proizvoda u svom portfelju,  koji se svake godine upotpunjuje s više od 100 novih proizvoda.

Iz bogatog asortimana ove eksluzivne prirodne kozmetike, lanac drogerija BIPA svojim kupcima pet visokokvalitetnih  Bottega Verde linija prirodne kozmetike te kompletnu Bottega Verde liniju za sunčanje.

Linija Argan 'pustinjsko zlato' namijenjena je za ublažavanje suhe i dehidrirane kože, za njegu suhe kose, za njegu noktiju i ublažavanje  bora.

bottega-verde-rosa-mosqueta

Linija Muškatna ruža 'eliksir mladosti' ima proizvode za ublažavanje ožiljaka i zaštitu kože. U kozmetici je muškatna ruža jedan od najcjenjenijih sastojaka za njegu kože sa izraženim borama i umanjuje tragove malih ožiljaka.

Linija Aloe Vera 'biljka besmrtnosti' djeluje umirujuće,vraća idealnu hidrataciju koži lica i tijela, a preporučuje se za sve tipove kože a naročito osjetljivu kožu.

bottega-verde-karite

Linija Karite '100% hranjivo' učinkovita je kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože (antiaging efekt). Djeluje protuupalno, pomaže kod raznih oboljenja kože, zacjeljivanja manjih rana, ogrebotina i opekotina. Duboko prodire u kožu, regenerira je, koristi se kod tretmana strija i ožiljaka. Odličan je za prevenciju strija tijekom trudnoće i isušenu kožu.

Linija Crna Venere riža 'careva biljka' je antioksidativna, reminelarizirajuća, umirujuća linija namjenjena svim ženama koje cijene prirodno i brinu o svojoj njezi

Sun linija se sastoji od SOL klasične linije za sve tipove kože, SOL tropical koja pojačava i produljuje tamnjenje, SOL smilje koja opušta i hidratizira, SOL hibiskus i argan linija za hidrataciju, SOL leucoselect kao antioksidans zaštita za osjetljivu kožu i SOL dijete za zaštitu dječje kože.

Svi proizvodi Bottega Verde dostupni su u BIPA drogerijama.

Tags: bipa, bottega, verde

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Miris Toscane: prirodna kozmetika Bottega Verde