Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mirisna i meka 48-satna zaštita od znojenja: Nivea Powder Touch dezodorans

nivea-powder-touch-deo

Nivea Powder Touch dezodorans novi je puderasti dezodorans za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neodoljivu mekoću kože.

Nivea Powder Touch dezodorans za žene s dragocjenim prahom kaolina i senzualnim mirisom bergamota, naranče, ruže i đurđice pruža iznimnu zaštitu od znojenja te kožu čini neodoljivo mekom i suhom. Njegova ultralagana mirisna formula daje osjećaj bezbrižnosti dok njeguje sva osjetila i ne ostavlja tragove na koži.

‘U potrazi za najboljim sastojcima za Nivea Powder Touch dezodorans uspoređivali smo kaolin s drugim vrstama prirodnih prahova. Zahvaljujući njegovoj strukturi, koja se sastoji od ugrađenih mikro slojeva i mekih veza, kaolin ima visoku sposobnost upijanja,  kožu čini neodoljivo mekom te savršeno odgovara novom Nivea Powder Touch dezodoransu.', objašnjava Björna Windisch, iz Beiersdorf odjela za istraživanje i razvoj.

Nivea Powder Touch dezodorans sadrži pouzdanu antiperspirant formulu s kaolinom, dragocjenim prirodnim, glinenim prahom poznatim po svojoj mekoći i kvaliteti upijanja. Kao važan sastojak Nivea Powder touch dezodoransa kožu čini suhom, mekom i zaštićenom od neugodnih mirisa. Nivea Powder Touch dezodorans oduševljava ugodnim, prozračnim i laganim mirisom koji kombinira osvježavajuće citrusne note bergamota i naranče s posebnim sastojcima, poput ruže i đurđice te stvara osjećaj svježine, čistoće i ugode.

Preporučena maloprodajna cijena Nivea Powder Touch dezodoransa u spreju, roll-onu ili sticku je 24 kune.

Tags: nivea, dezodorans

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Mirisna i meka 48-satna zaštita od znojenja: Nivea Powder Touch dezodorans