Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mirisna tekuća svila za ruke: Liquid Silk vol. 2

silk-4-me-love

silk-4-me-love

Inovativna krema za ruke Silk4me Liquid Silk je početkom veljače dobila nastavak svoje 'svilene' priče. Liquid Silk kreativni tim je za mjesec zaljubljenih posebno osmislio i prigodno dizajnirao poklon kutijice za  Liquid Silk kolekciju s jojobom i shea maslacem.

Mirisna kolekcija sastoji se od osam tubica različitog dizajna, a koji su odabrali vjerni kupci te prilagodili vlastitom modnom stilu.

silk-4-me-love

Krema koja obavija ruke poput tekuće svile donosi osam različitih priča, ali i jedinstvenu, njegujuću formulu s hranjivim uljima i osvježavajućim mirisom jojobe i shea maslaca. Ova lagana, hidratantna krema trenutno zaglađuje kožu te je nježno obavija svilenim filmom i tako štiti od nepovoljnih vanjskih utjecaja.

silk-4-me-love

Osim što će suhim rukama u zimskim mjesecima pružiti novo, svileno ruho, svaka od krema oduševit će svojim nježnim, svježim mirisom, a vjerujemo i lijepom porukom koju možete upisati na za to predviđeno mjesto na kutijici.

Mirisnu jojoba & shea butter kolekciju Liquid Silk krema za ruke potražite u dm drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 38,90 kuna.

Tags: ruke, liquid, silk, biobaza

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Mirisna tekuća svila za ruke: Liquid Silk vol. 2