Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mjesto gdje energija kreira kvalitetu života: Surya Center

surya

Surya Center je prvi centar kompleksnih, prirodnih terapija u regiji temeljen uglavnom na kineskoj medicini.

Nudi razne klasične i alternativne terapeutske metode za cjelovito poboljšanje zdravlja i životnog blagostanja, a okupio je svestran i vrhunski tim stručnjaka s raznih strana svijeta, s iznimnim praktičnim iskustvom u primjeni metoda iscjeljivanja, razvoja i podizanja svijesti.

Želeći svakom posjetitelju ponuditi luksuz i udobnost u vođenju osobne brige o vlastitom životu, na jednom su se mjestu okupili terapeuti tradicionalne kineske medicine, fitoterapije, prehrane, psihoterapije, relaksacije, terapeuti tradicionalne tajlandske masaže, fizioterapije, zvučne terapije i terapeuti bioenergijom.

Moderan stil života, svakodnevni stres i nedostatak vremena za sebe često uzrokuju niz zdravstvenih problema. Vođeni tom spoznajom i holističkim pristupom, djelatnici centra usmjereni su na pružanje pomoći čovjeku - kako za tijelo, tako i za dušu – pa su time briga za emocionalnu stranu i traženje uzroka zdravstvenih problema svakog posjetitelja, njihova glavna zadaća.

surya

'Svatko od nas sigurno osjeća kako su vremena u kojima živimo turbulentna, a zbog stresa i stalne jurnjave za poslom, srećom i uspjehom, nakon nekog vremena svi počnemo osjećati nagomilano nezadovoljstvo – što često rezultira i razvojem neke bolesti. Vjerujem kako će ovaj centar biti mjesto gdje će svi potražiti pomoć i shvatiti da su sami odgovorni za svoje zdravlje i sreću, za način kako žive i kako se osjećaju. U Surya centru smo zato okupili vrhunske stručnjake koji mogu svakoga naučiti istinskom smislu života – prirodnim, zdravim i vječnim načinima poboljšanja uma, tijela i duha te kako bolje razumjeti sebe i svoje tijelo te na taj način unaprijediti kvalitetu svog života', izjavila je na otvorenju Janka Červenáková suosnivačica Surya centra.

Surya Center nudi sljedeće terapeutske metode: tradicionalna kineska terapija – TCM, fitoterapija, kineska dijetologija - terapija prehrane, akupunkura, Tui Na masaža, pulsna dijagnostika, psihoterapija, relaksacija i vraćanje energije, tradicionalne tajlandske terapije, Theta Healing, Spine Vitality Program, terapija zvukom, osteopatija i fizioterapija.

surya

Tags: surya

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Mjesto gdje energija kreira kvalitetu života: Surya Center