Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Moć Génifiquea za mladoliki izgled očiju: Lancôme Génifique Advanced Génifique Yeux Light-Pearl

lancome-genifique-yeux-advanced

Lancôme je 2012. lansirao prvi serum Génifique Yeux Light-Pearl s aplikatorom u obliku biserne suze, koji omogućuje osvjetljavanje područja oko očiju za 360°. Ove godine Lancôme ispisuje novo poglavlje sage o Génifiqueu - Advanced Génifique Yeux Light-Pearl.

Formula prožeta svjetlošću savršeno se nadopunjuje s novim, prilagodljivim aplikatorom od metala i elastomera za dosad neviđeni učinak - naprednom tehnikom nanošenja ove iznimne formule oči istog trenutka postaju otvorenije i okupane svjetlošću. U samo mjesec dana izgledaju vidljivo veće, dok se podočnjaci smanjuju. Linija oka doima se podignutom i manje natečenom – mekša je, osvježena i zrači zdravim sjajem.

lancome-genifique-yeux-advanced

Aplikator seruma Advanced Génifique Yeux Light-Pearl odlikuje se višom razinom ergonomije i novim fleksibilnim dijelom od elastomernih vlakana, što omogućuje veću fleksibilnost i preciznost prilikom nanošenja – jedinstveno iskustvo masaže kod nanošenja proizvoda podignuto je na sasvim novu razinu.

lancome-genifique-yeux-advanced

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl je formula s pojačanom dozom svjetlosti i sićušnim zrncima smole. Veličina i oblik ovih iznimno mekih zrnaca prilagođeni su kako bi osigurali vidljivi efekt mekog fokusa. U spoju se nalazi i element gume koji omekšava i njeguje tanku i osjetljivu kožu oko očiju.

Ovaj prozračan i iznimno lagan gel sakriva nepravilnosti, pružajući neopisiv osjećaj ugode tijekom masaže.

lancome-genifique-yeux-advanced

Rezultati dermatoloških ispitivanja pokazuju da su se, nakon šest tjedana nanošenja, podočnjaci smanjili za 17%, što je vidno utjecalo na izgled lica. Žene su također primijetile poboljšanja: 66% ih je izjavilo da su im kapci manje natečeni, a 75% ispitanica koje su testirale oba proizvoda izjavilo je da su im podočnjaci manje izraženi.

Ublaženi tamni koluti oko očiju, smanjeni podočnjaci i veće oči - u samo jednoj minuti dnevno, kombiniranim djelovanjem pojačane formule i aplikatora nove generacije Advanced Génifique Yeux Light-Pearl vraća svježi izgled očima. Inovativna tehnološka rješenja ispunjavaju jednostavnu želju - vraćanje mladenačkog izgleda očima koje ponovno zrače jedinstvenom ljepotom.

Cijena Lancôme Génifique Advanced Génifique Yeux Light-Pearl je 467 kuna (20 ml).

Tags: advanced, lancôme, génifique, oči, yeux, light-pearl

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Moć Génifiquea za mladoliki izgled očiju: Lancôme Génifique Advanced Génifique Yeux Light-Pearl