Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Moćni preobražaj kože čišćenjem: Clarisonic

clarisonic

Ako već odavno na svojoj listi želja imate Clarisonic, obradovat će vas vijest da ćete uskoro te uređaje imati priliku kupiti i u Hrvatskoj.

Clarisonic je razvio inovativni sustav čišćenja kože lica tkz. sonična metoda čišćenja. Pro Sonic Skin Cleansing prvotno je razvijen za potrebe profesionalnih tretmana kože, ali su ga ubrzo počeli preporučivati vodeći dermatolozi, kozmetičari i stručnjaci te je, postavši vodeći aparat za čišćenje kože, u potpunosti promijenio način njege.

clarisonic

Clarisonicova sonična metoda istovremeno je nježna i moćna - unosi radikalne promjene spajajući proizvode koji djeluju na površini s tehnologijom koja prodire duboko u kožu uz fantastične rezultate. Preobražava teksturu i smanjuje pore, a ten postaje ujednačeniji, blistaviji i mekši.

Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Clarisonicova patentirana tehnologija zvučnih valova djeluje na prirodnu elastičnost kože, uklanjajući dubinske nečistoće iz pora i pripremajući kožu na bolje upijanje proizvoda za njegu.

clarisonic

Istodobno uklanjanja nečistoće te čini da  proizvodi za njegu kože učinkovitije prodiru u dermis. Kroz navedeni se holistički pristup oblikuje sveobuhvatni režim njege, koji se po potrebi prilagođava različitim ciljevima tretmana. Klinički su rezultati pokazali da se korištenjem aparata postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest je puta učinkovitije od nanošenja proizvoda rukom.

clarisonic

Potaknut izvanrednim uspjehom u domeni profesionalne njege kože, Clarisonic je odlučio proširiti ponudu svojih proizvoda i na maloprodajno tržište, omogućujući kupcima da brzo i lako, za samo 60 sekundi, iz temelja promijene svakodnevni ritual njege kože.

clarisonic

Jedinstveni uređaj za njegu i čišćenje Clarisonic Plus ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute, s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.

Kompaktnog dizajna i jednostavan za primjenu, uređaj Clarisonic Mia 2 idealan je izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici. Mia 2 također se temelji na metodi soničnih valova, ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna putna futrola.

Clarisonic nudi četke jedinstvenog dizajna koje pristaju na sve modele, kao i posebno formulirane proizvode za čišćenje kože, što kupcima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno njihovim potrebama.

Svi Clarisonic proizvodi ekskluzivno će se distribuirati u Mueller parfumerijama, a službeno lansiranje brenda Clarisonic će biti sljedeći tjedan u Poliklinici Bagatin.

 

Tags: clarisonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Moćni preobražaj kože čišćenjem: Clarisonic