Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Moćnijeg i bržeg djelovanja: Anew Clinical Pro A-F 33

avon-anew-clinical-pro

Avon Anew Clinical Pro A-F 33 je nova generacija njege protiv bora. Revolucionarna anti-age linija Anew Clinical Pro A-F 33 nadahnuta je istraživanjem koje je osvojilo Nobelovu nagradu te prva na tržištu koristi revolucionarnu molekulu A-F 33 (amino-fill 33) za oslobađanje kolagena.

Namijenjena svim tipovima kože, ova linija pomaže učinkovito stimulirati proizvodnju kolagena za samo 72 sata te, djelujući iznutra, pridonosi smanjenju bora u tri dimenzije - broju, dubini i duljini.

avon-anew-clinical-pro-tretman-za-korekciju-bora

Istraživanje provedeno na čak 149 sudionica pokazuje kako je koža već nakon jednog dana osjetno glađa, dok je nakon prvog tjedna korištenja reduciran izgled čak i dubokih bora. U sklopu Avonove kliničke studije čak 100% žena primijetilo je smanjenje tankih bora te se potvrdilo kako su proizvodi učinkoviti.

Avonov profesionalni konzultant, dermatologinja dr. Cheryl Karcher je izjavila o novoj liniji: 'Ovo je novi standard u anti-aging njezi kože, najimpresivnije dostignuće u posljednjih 20 godina. Ova revolucionarna tehnologija je moćnija i djeluje brže od dosad najpopularnijeg anti-aging sastojka – AHA kiseline.'

avon-anew-clinical-pro-af33-tretman-za-korekciju-bora-podrucje-oko-ociju

Linija Anew Clinicl Pro A-F 33 uključuje Tretman za područje oko očiju (112 kn) koji je, zahvaljujući laganoj formuli, idealna podloga za make up, a budući da je dermatološki i oftalmološki testiran, prikladan je i za osobe koje nose kontaktne leće. U liniji se nalazi i Tretman za korekciju bora (149 kn) čije su lagane formule namijenjene jutarnjoj i večernjoj njezi kože. Proizvod je dermatološki i alergološki testiran, a može se nanositi samostalno ili ispod uobičajene kreme.

Tags: avon, bore, tretman, anew, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Moćnijeg i bržeg djelovanja: Anew Clinical Pro A-F 33