Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Moguće je izgledati mlađe: Lancôme Advanced Génifique

lancome-advanced-genifique

Lancôme je 2009. godine prvi put lansirao jedan od najprodavanijih proizvoda diljem svijeta - aktivator mladosti, proizvod za njegu kože Génifique Youth Activating Concentrate. Ovaj nam mjesec dolazi i njegova poboljšana verzija Advanced Génifique koji nadmašuje svjetski proslavljen učinak prethodne verzije.

lancome-advanced-genifique

Advanced Génifique je proizvod za njegu kože koji obnavlja i aktivira znakove mladolikog izgleda. Lancôme je predložio novu definiciju mladolikosti, koja uzima u obzir vidnu percepciju (što žene vide u ogledalu i što drugi uoče na njima – fine linije, bore, sjaj, prozračnost, ujednačenost) te opipnu percepciju (što žene osjećaju pod prstima – tekstura, elastičnost, tonus, čvrstoća, opuštenost).

Advanced Génifique djeluje u skladu s ovom inovativnom interpretacijom mladolikog izgleda i cilja 10 ključnih opipljivih i vizualnih znakova mladolikosti. Rezultat 14 godina istraživanja i inovativnih otkrića nam govori da je moguće izgledati mlađe jer obnavlja i aktivira 10 vizualnih i opipljivih znakova koji karakteriziraju mladoliku kožu.

Formula proizvoda Advanced Génifique temelji se na Lancômeovim najnovijim otkrićima te je obogaćena sastojkom dobivenim primjenom biotehnoloških procesa koji je u savršenoj harmoniji s kožom. Svaka kap donosi gotovo 40% više aktivnih sastojaka za nevjerojatne rezultate.

Tekstura je svježija i ugodnija, u trenu se stapa s kožom i donosi nevjerojatan osjećaj revitalizacije i zaštite. Meka je poput svile i pruža gotovo neopisiv, a opet jasno zamjetan osjećaj punoće, čvrstoće i elastičnosti.

lancome-advanced-genifique

Kultna 'mala crna bočica' ostaje nepromijenjena, a metalni čep srebrne nijanse sada je ukrašen Lancômeovim zaštitnim znakom ružom. Inovacija je kapaljka koja je rezultat 15 mjeseci rada na dizajnu i tehnološkom usavršavanju, i ima automatsko punjenje za izuzetno precizno doziranje. Jednim okretom dozira se potrebna količina za optimalnu primjenu.

Već nakon prvih kapi koža postaje glatkija i elastičnija te dobiva prirodni sjaj. Nakon samo 7 dana, djeluje vidno pomlađena. Nakon 8 tjedana, 10 ključnih znakova mladolikosti značajno su poboljšani, što je i klinički dokazano.

Advanced Génifique predstavlja prvi korak u svakom Lancômeovom ritualu njege. Koristi se ujutro i navečer prije ciljane korektivne ili specijalizirane kreme.

Cijena Advanced Génifique seruma je 597 kuna (30 ml), 776 kuna (50 ml) i 948 kuna (75 ml, ograničeno izdanje).

Tags: koncentrat, lancôme, serum

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Moguće je izgledati mlađe: Lancôme Advanced Génifique