Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Molekule inspirirane prirodom i usavršene pomoću znanosti: Lancôme Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum

lancome-absolue-oleo-serum

 

Novi Lancôme serum, Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum, biser je nove Absolue kolekcije (--> link) koji donosi nova blagotvorna svojstva ulja u legendarnoj teksturi.

Youcef Nabi, Predsjednik Lancômea je za Absolue liniju proizvoda rekao: 'Molekulama snažnog djelovanja inspiriranim prirodom i oplemenjenim pomoću znanosti, Lancôme ženama nudi ljepotu po mjeri, apsolutno prirodnu Absolue ljepotu.'

lancome-absolue-oleo-serum

Inspiracija za Absolue potiče iz onog najboljeg što priroda nudi – molekule s izuzetnim obnavljajućim djelovanjem. Molekule dobivene iz prirode i oplemenjene pomoću znanosti Pro-Xylane, koji se proizvodi hidrogenezom te matične stanice Lancômeove ruže, koje se dobivaju fermogenezom, jedinstveni su i neponovljivi zaštitni znak proizvoda Absolue. Novu liniju karakterizira neodoljiv senzorni potpis te djelotvorni spoj aktivnih sastojaka, nastao kombiniranjem Pro-Xylane i dragocjenih sastojaka prirodnog podrijetla.

lancome-absolue-oleo-serum

Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum inovativni je serum inspiriran blagotvornim svojstvima ulja. Oleo (uljna) tehnologija seruma kombinira jedinstvena svojstva esencijalnog ulja limuna te ulja kamelije i babassu s obnavljajućim svojstvima Pro-Xylanea za još snažniji učinak. Redovnim korištenjem serum pokazuje svoju učinkovitost. Koža je tijekom cijelog dana na vrhuncu ljepote te iz dana u dan postaje sve ljepša.

Inovativna formula Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum s devet patenata ima teksturu koja je dijelom ulje, a dijelom serum te je pogodna i za osjetljivu kožu, nemasna je i baršunasta te se savršeno stapa s kožom. Meka je i nježna na dodir, s izuzetno ženstvenim, osvježavajućim i ugodnim mirisom.

Preporučena maloprodajna cijena Absolue Sublime Regenerating Oleo-Seruma je 1.434 kuna.

Tags: lancôme, serum, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Molekule inspirirane prirodom i usavršene pomoću znanosti: Lancôme Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum