Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Naglasite prirodnu ljepotu usana organskom njegom: Bio-Beauté by Nuxe Balzam za usne

nuxe-bio-beaute-balzam-marelica

Novi Bio-Beauté by Nuxe Balzam za usne s maslacem marelice proizvod je za sve žene koje uživaju u prirodnoj ljepoti i zaštiti usana sa 100% prirodnim sastojcima.

Duo slasnih organskih voćnih maslaca, nježnog maslaca marelice bogatog obnavljajućim i zaštitnim antioksidativnim svojstvima i iznimno hranjivog shea maslaca te prekrasno njegujućih uljnih voćnih ekstrakata organske breskve i maline tope se na usnama pružajući im bogatu hranu i zaštitu od isušivanja. Bio-maslac marelice bogat je esencijalnim masnim kiselinama, obnavlja i štiti tanku kožu svojim antioksidativnim svojstvima, bio-shea maslac je bogat nezasićenim masnim kiselinama (50%) te vitaminima A, C, E i K, umiruje i omekšava grubu kožu usana.

nuxe-bio-beaute-balzam-marelica

100% prirodne mirisne note kruške i šljive prava su poslastica mirisa, dok je njegov slatkasti okus pralina jedinstven užitak za okusne pupoljke.

Trenutan efekt volumena na usnama pruža kombinacija tri nevjerojatno nježna biljna poliglicerida suncokreta koji na usnama ostavljaju zavodljiv završni sjaj (bez ljepljivih usana). Ovaj balzam mliječne, skoro prozirne nijanse i prekrasne slasno-kremaste teksture, pruža suhim i ispucalim usnama obilje hranjive i hidratantne njege, već nakon prvog nanošenja. Trenutno je olakšanje za suhe i ispucale usne, uz prekrasnu punoću i zavodljiv sjaj.

Preporučena maloprodajna cijena Bio-Beauté by Nuxe Balzam za usne s maslacem marelice je 76 kuna (15 ml).

Tags: nuxe, usne, balzam, bio-beauté

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Naglasite prirodnu ljepotu usana organskom njegom: Bio-Beauté by Nuxe Balzam za usne