Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nahranite i revitalizirajte suhe dijelove kože: Melvita Medeni nektar

melvita-medeni-nektar-balzam

Melvitin novi proizvod Medeni nektar sa medom i arnikom višenamjenski je proizvod koji možete koristiti i za usne i za druga suha područja kože, a po potrebi ga možete dodati i u kupku.

Melvita je udružila učinkovit kompleks tri vrste organskog meda i obnavljajuća svojstva arnike za njegu suhe, oštećene i iziritirane kože. Ultraobnavljajući balzam odlično hrani, dubinski obnavlja oštećenu kožu i umiruje crvenilo.

Glatka i bogata tekstura djeluje kao umirujući oblog na nadražena područja dok istovremeno očarava mirisom naranče u kombinaciji s nježnim medom. U ovaj proizvod Melvita je ugradila svoju patentiranu formulu sa tri vrste meda (timijan, akacija i cvijet naranče) koja uklanja tri glavna uzroka suhe kože.

melvita-medeni-nektar-balzam

Trenutno nadomješta izgubljenu 'hranu', koja je važna za zdrav izgled kože (elementi u tragovima, minerali, vitamini…). Pospješuje stvaranje novih stanica kože, obnavlja prirodni štit kože koji sprječava gubitak vlage te krijepi dermu i epidermu. Ujedno i revitalizira kožu, potiče mikrocirkulaciju i povećava međustaničnu razmjenu pomoću oksigenacije.

Medeni nektar možete pronaći u Melvita trgovinama po cijeni od 96 kuna.

Tags: koža, melvita, njega, usne, suha

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nahranite i revitalizirajte suhe dijelove kože: Melvita Medeni nektar