Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nahranite kožu i djelujte protiv starenja: Sisley Black Rose Precious Face Oil

sisley-black-rose-oil

Sisley Black Rose Precious Face Oil, dragocjeno ulje za lice ulje je koje hrani i djeluje protiv starenja.

Suhoj ili zreloj koži često nedostaje osjećaj ugode i ima određene potrebe – hrana, dugotrajna ugodnost i vlažnost, elastičnost, tonus i blistavost. Treba apsorbirati aktivne sastojke i hranjive elemente kako bi se uspješno odhrvala borama.

Sisleyevo dragocjeno ulje s crnom ružom Black Rose Precious Face Oil ima pripremno djelovanje na kožu. Istodobno je i hrani te ima i anti – age djelovanje zahvaljujući formuli koja djeluje na tri razine.

sisley-black-rose-oil

Pripremno djelovanje ima zahvaljujući omega 3 i 6 masnim kiselinama iz ulja šljive i ulja divljeg lana koje poboljšavaju protok tekućine u staničnoj membrani. Stanice su dobro pripremljene za optimalno upijanje aktivnih sastojaka. Hranjivo djelovanje iz istih ulja održava ravnotežu lipida u epidermi i pojačava staničnu funkciju kože, a Phytosqualane iz maslinovog ulja pojačava hydro-lipidini sloj kože. Anti-aging djelovanje zahvljujemo ekstraktu Padina pavonica koji jača hidrični sloj u dermi, a prirodni vitamin E jača vlastitu zaštitu kože u borbi protiv stresa. Ulje avokada hrani, obnavlja i umiruje, a ekstrakt crne ruže daje svilenkast osjećaj. Esencijalna ulja bugarske ruže i magnolije vraćaju tonus i umiruju.

Trenutno, koža je nahranjena, podatna i meka i pripremljena da bolje apsorbira druge proizvode za njegu kože. Jača prirodnu zaštitu kože, vidljivo smanjuje bore te koži vraća tonus i blistavost. Aplicira se 3-7 kapljica Black Rose Precious ulja na čistu kožu lica i vrata,ujutro ili uvečer. Može se koristiti samostalno ili kao baza drugom proizvodu za njegu kože.

Preporučena maloprodajna cijena Sisley Black Rose Precious Face Oil je 1.419 kuna.

Tags: ulje, starenje, sisley

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nahranite kožu i djelujte protiv starenja: Sisley Black Rose Precious Face Oil