Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nahranite kožu nakon izlaganja suncu: Vichy Capital Soleil blazam

vichy-apres-soleil-balm

Kod pretjeranog izlaganja suncu UV-zrake prodiru kroz slojeve kože i oštećuju zaštitne stanične membrane. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol.

Na kraju dana zaštita kože je oslabljena i koža postaje propusnija za UV-zrake, isušena i nezaštićena od  štetnog djelovanja slododnih radikala. Kao posljedica na koži nastaju sunčane opekline, koža je sve isušenija, gubi sjaj i nedostaje joj mekoće i elastičnosti.

Iz Laboratorija Vichy stiže pomoć u obliku balzama za njegu kože koji istovremeno hidrira, smiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.

Vichy Capital Soleil Apres Soleil blazam služi za obnovu koji ujedinjuje ekstrakt vrbovice, učinkoviti aktivni sastojak koji smiruje kožu i u trenutku ublažava osjećaje boli i vrućine te koncentrat lipida koji prodire u kožu gdje ciljano obnavlja oštećene stanične membrane i ponovno uspostavlja njihovu zaštitnu ulogu. Koža je odmah nakon uporabe smirena i intenzivno hidrirana. Nakon prva 24 sata koža se vidljivo oporavlja i crvenilo se smanjuje.

Proizvod je hipoalergen, ne sadrži konzervanse niti boje i ispitan je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Sadrži termalnu vodu Vichy koja dodatno smiruje nadraženu kožu (crvenilo i ostale znakove upale), smiruje osjećaje bockanja i svrbež kod osjetljive kože te potiče prirodni obrambeni mehanizam kože.

Vichy Capital Soleil Apres Soleil blazam za pomoć stanicama nakon sunčanja dostupan je u ovlaštenim ljekarnama, a preporučena maloprodajna cijena mu je 101 kunu.

Tags: vichy, sunce, sunčanje, uv-zrake

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Nahranite kožu nakon izlaganja suncu: Vichy Capital Soleil blazam