Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najbolja moguća njega za zdravlje vaših zubi: Dental centar Poliklinike Bagatin

Na 10. katu Green Gold Towera otvoren je novi Dental centar Poliklinike Bagatin za pružanje vrhunskih stomatoloških usluga u sklopu kojih se brine o zdravlju zubi i ljepoti vašeg osmijeha. U sklopu stomatološkog odjela nudit će se uz usluge opće i estetske stomatologije te usluge iz područja oralne kirurgije i implantologije.

Zdravi zubi i zubno meso te lijep i otvoren osmijeh jedan su od važnih preduvjeta za naše ukupno zdravlje te osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Nedovoljna briga o zubima može izazvati niz zdravstvenih problema i upravo zbog toga naše oralno zdravlje nikad ne bismo trebali zapostavljati.

bagatin-dental-centar

U novouređenom Dental centru Poliklinike Bagatin možete dobiti najviši standard dentalne njege - od osnove, preventivne stomatologije sve do složene njege poput dentalnih implantata, oralne kirurgije i protetike. Timu se pridružio doktor dentalne medicine Krešimir Doblanović, specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije te vrhunski stručnjak za implantologiju te doktorica dentalne medicine Mirna Munitić, specijalistica dentalne protetike s dugogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj dentalnoj medicini.

bagatin-dental-centar

Poseban naglasak se posvećuje estetskoj stomatologiji koja predstavlja najuzbudljiviji aspekt moderne stomatologije ujedinjujući gotovo sva područja dentalne medicine, dovodeći osmijeh do savršenog sklada, kako estetski tako i funkcionalno. Dizajniranje osmijeha (Smile design) može uključivati ravnavanje zubi, korekciju odnosa zubi i zubnog mesa, korekciju oblika i veličine zubi te promjene boje zubi vrhunskim porculanskim ljuskicama. Također, za one koje muče tamniji ili požutjeli zubi nudimo uslugu izbjeljivanja zubi uz pomoć vrhunskog aparata SMILITE - inovativnog i učinkovitog profesionalnog sustava izbjeljivanja zubi koji prvi i jedini koristi najnapredniju tehnologiju plavog svjetla emitiranog iz tri led diode.

bagatin-dental-centar

Uz ljepotu zubi naglasak stavljamo i na njihov prirodan izgled. Kako bismo to postigli u našoj Poliklinici na dizajnu i oralnoj rekonstrukciji vašeg osmijeha radi će tim stručnjaka dentalne medicine - specijalist oralne kirurgije i implantologije, specijalistica dentalne protetike i naš maksilofacijalni kirurg doktor Tomica Bagatin, a sve kako bi osigurali vrhunski estetski izgled zubi. Oralna kirurgija igra bitnu ulogu u implantologiji, a pomaže još i u ortodontskoj terapiji te ispravlja velike nepravilnosti i defekte lica i čeljusti. Ova grana obuhvaća još i kirurgiju potpornih zubnih tkiva te rekonstrukciju estetskih i funkcionalnih poremećaja usne šupljine kako bi osigurali prvenstveno zdravlje i funkcionalnost zubi, ali i estetiku osmijeha.

bagatin-dental-centar

Tags: poliklinika, bagatin, dental

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Najbolja moguća njega za zdravlje vaših zubi: Dental centar Poliklinike Bagatin